Reaper Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 ja mam platforme AMD i tez nie mam dzwieku, wiec lukasrz znajdz inne rozwiazanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 http://members.lycos.co.uk/witek15/fifa2k4.exe - spolszczenie fify patch 3,5MB nie rozni sie zbytnio od deviance, oba dzialaja poprawnie... wiec instalacja dwoch jest zbedna... a w zasadzie niemozliwa, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 czy u was tez nie śpiewaja na stadionie ,tylko wrzawę słysze?w fifie 2003 śpiewali .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmin Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 w ogole jest taki motyf ze: mam plyte abit'a NF7 z dzwiekiem zintegrowanym. Mam zestaw glosnikow creativa 5.1. Tylko 2 dzialaja mi na tej zintegrowanej- panel soundstorm mi sie nie wlacza- Wiec dzialam caly czas na karcie sound blaster 5.1 digital. Gralem kiedys w fifke i sobie tak pomyslalem ze przelacze glosniki-wlozylem glosniki do karty na plycie zintegrowane i olsnienie- dzialaja [oczywiscie tylko 2] To juz wole sobie puscic winampka i se sluchac z 5 glosnikow przez sound blastera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ja miałem troche podobnie. Konfig kompa jak w podpisie. Kiedy zainsatlowałem stery do karty dźwiękowej też nia mam głosu na fifie, ale kiedy karta działa na sterach które się instalują przy instalacji WIN XP głos jest. Toche to dziwne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Używasz często klawisza Q? Podstawa udanej akcji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 To moze znacie jakies forum gdzie moglbym sie podzielic informacjami na temat gry ? Ale takie forum maniakow FIFY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 www.fifapolonia.pl - jedyna aktualizowana polska strona o Fifie którą znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 www.fifapolonia.pl - jedyna aktualizowana polska strona o Fifie którą znam. Dziekuje za zainteresowanie. Stronke juz troche znam od dluzszego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeloD Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 POmozcie....wie ktos moze jak zagrac w Fife 2004 po lanie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...