cobex Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Zabrałem się do czyszczenia mojej drukarki, zastanawiam się czym najlepiej wyczyścić rolki ktore wciągają papier ?? Wczesniej nigdy tego nie robiłem, chciałem sobie to zrobić sam. Mam nadzieje że niczego nie zepsuję, na HP chyba jest rok gwarancji i akurat się skończyła. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 czysty spiryt i waciki - usunie tłuszcz najlepiej i znowu będzie dobrze wciągać kartki :] tylko zanim włozysz papier i zaczniej drukować (jesli to atrament) to poczekaj aż doschną - bo Ci wilgotna rolka rozpuści tusz i się znowu pobrudzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Tak, to drukarka atramentowa. Dzięki za pomoc. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...