Skocz do zawartości
sector

Jaka macie pzrepustowość pamięci !?

Rekomendowane odpowiedzi

czemu taką starą sandrą :?:

i dlaczego nie Aida32 ,ktora jest bardzie obiektywna :?

u mnie aida troche dziwnie dziala , pamieci ustawione w obu testach tak samo zmienia sie tylko mnoznik cpu

na fsb 227 x 10.5 mam read okolo 2700

a na x 11 spada do 2550 :? :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ilosc ramu zalerzy od przepustowości pamieci ?

Chgciałeś chyba zapytać sie czy przepustowość zalezy od ilości pamieci :lol: :lol:

Nie ilośćramu niema tu znaczenia czy bedzie to 256 czy 512 przepustowosc bedzie taka sama + - mysle 20MB/s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chgciałeś chyba zapytać sie czy przepustowość zalezy od ilości pamieci :lol: :lol:

Nie ilośćramu niema tu znaczenia czy bedzie to 256 czy 512 przepustowosc bedzie taka sama + - mysle 20MB/s

o qrcze zle napisalem sorx ale wlasnie o to mi chodzilo ;)

ale chyba jezeli bede mial 2 inne kosci to chyba przepustowosc bedzie wieksza np. jeden Korsarze a Drugie np. Elixiry to czy sien ie zwiekszy ? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o qrcze zle napisalem sorx ale wlasnie o to mi chodzilo ;)

ale chyba jezeli bede mial 2 inne kosci to chyba przepustowosc bedzie wieksza np. jeden Korsarze a Drugie np. Elixiry to czy sien ie zwiekszy ? :?

W dualu przepustowość będize większa ale normalnie raczej może spaść minimalnie o jakies 20MB/s ze wzgledu na różne ale równie dobrze może wzrosnąc o te 20MB/s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...