sector Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 moj Samsungi 333 @ fsb 191 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 czemu taką starą sandrą :?: TwinMOS@202 2-3-2-7, FSB160 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 czemu taką starą sandrą :?: i dlaczego nie Aida32 ,ktora jest bardzie obiektywna :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 IC7-G IS7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 czemu taką starą sandrą :?: i dlaczego nie Aida32 ,ktora jest bardzie obiektywna :? u mnie aida troche dziwnie dziala , pamieci ustawione w obu testach tak samo zmienia sie tylko mnoznik cpu na fsb 227 x 10.5 mam read okolo 2700 a na x 11 spada do 2550 :? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ilosc ramu zalerzy od przepustowości pamieci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 wlasne sciagam aida32 wiec zaraz wrzuce skrina sandry nowej nie mialem wiec..... ale tak chyba testuje pamiec tak samo ? btw. jak sprawdzic ile ns maja kostki ramu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ilosc ramu zalerzy od przepustowości pamieci ? Chgciałeś chyba zapytać sie czy przepustowość zalezy od ilości pamieci :lol: :lol: Nie ilośćramu niema tu znaczenia czy bedzie to 256 czy 512 przepustowosc bedzie taka sama + - mysle 20MB/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 nie smiac sie :) mam ok. 365/365 w sandrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 nie smiac sie :) mam ok. 365/365 w sandrze :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 u mnie ponad 5,5GB/sek fsb 271 , pamieci ustawione 1,66 (na 2,0 czyli synchro nie chca juz isc :lol: ) , kosci 2x256MB twinmos na m-tec'ach ddr400 , vcore na max ale ciagle nad tym pracuje.... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ilosc ramu zalerzy od przepustowości pamieci ? Chgciałeś chyba zapytać sie czy przepustowość zalezy od ilości pamieci :lol: :lol: Nie ilośćramu niema tu znaczenia czy bedzie to 256 czy 512 przepustowosc bedzie taka sama + - mysle 20MB/s o qrcze zle napisalem sorx ale wlasnie o to mi chodzilo ;) ale chyba jezeli bede mial 2 inne kosci to chyba przepustowosc bedzie wieksza np. jeden Korsarze a Drugie np. Elixiry to czy sien ie zwiekszy ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ilosc ramu zalerzy od przepustowości pamieci ? Chgciałeś chyba zapytać sie czy przepustowość zalezy od ilości pamieci :lol: :lol: Nie ilośćramu niema tu znaczenia czy bedzie to 256 czy 512 przepustowosc bedzie taka sama + - mysle 20MB/s o qrcze zle napisalem sorx ale wlasnie o to mi chodzilo ;) ale chyba jezeli bede mial 2 inne kosci to chyba przepustowosc bedzie wieksza np. jeden Korsarze a Drugie np. Elixiry to czy sien ie zwiekszy ? :? W dualu przepustowość będize większa ale normalnie raczej może spaść minimalnie o jakies 20MB/s ze wzgledu na różne ale równie dobrze może wzrosnąc o te 20MB/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 raczej niewielka roznica ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ocz pc2700 rev 3.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 u mnie ponad 5,5GB/sek fsb 271 (...) vcore na max Czym ty to chlodzisz? I jakie jest to maxymalne Vcore? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Czym ty to chlodzisz? I jakie jest to maxymalne Vcore? vcore memow podniesione w biosie o 0,3V chlodzenie plyty standard , czyli oryginalne aktywne na NB no i orginalne aktywne na module DPS2 procek na wodzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...