kobus Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 niedawno moj Tata mial stluczke samochodowa jechal na glownej i gosciu z podporzadkowanej na STOP sie nie zatrzymal i chach w niego :) dodam ze samochod zostal lekko uszkodzony moj bo tamten skasowwany przod no ale dzis pismo przyszlo z pzu ze odszkodowanie wynosi 4tys.zl :o a wystarczylo tylko blache wypukac :-) i na domiar tego wszystkiego :P samochod to jest mitshybishi l300 (bus) 10lat ma :D heh i przed uszkodzeniem kosztuje 129.000zl a po naprawie 125 czy jakos tak wierzycie ? 10 letni samochod wart 130tys. zl? do teraz sie ciesze i jakies 3k w kieszeni :D ufff ale dopshe :D a wy jakies historyjki macie? z pzu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Albo nie zrozumiałem o co Ci chodzi z tą ceną samochodu, albo (jak zwykle?) piszesz głupoty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Kain, nie rozumiesz?? 8O Kobusa ojciec ma najdroższy samochód świata - 129.000.000 zł . On wcale nie chciał opowiadać o PZU - to był tylko pretekst, żeby pochwalić się tą furą. Wyjaśnione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Krootki hehe czyli rzeczywiście jak zwykle. Oczywiście te "3 tysiące w kieszeni" to on dostanie, po co ojcu drobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 bueheh co wy gadacie :P chodzi o pomylke pzu :D samochod jest wart z 10tys zl :D a u nich 130tys. zl no tylko sie cieszyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 to te 120tys. oddaj na PCK :-) albo mnie .. obiecuje nie bede sie gniewal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 hmmm a moze kubus sie w erze starych zlotowek zatrzymal??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 to kup ode mnie samochod :D eeee nie zrozumiales mnie :P ich wycena samochodu jest na 130tys.zl a odszkodowanie to 4tys zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Kobus, z niecierpliwością czekałem na twój kolejny temat. Mam hipotezy: 1. oni są wśród nas 2. pzu oddało ci to, co ukradła poczta ;] 3. pamiętaj, że nie masz pewności, że cię admin cię podgląda, i może jeszcze donieść, że wasz samochód to rzęch Dla tych, co jakimś cudem nie widzieli, podaje jeszcze: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39270 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37483 I TOPOWY WYCZYN KOBUSA: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36832 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 LOL stłuczka chach w niego LOL a PZU barany wycenili na 140 000 000 LOL i tylko blachę wypukać i 3 tysiące w kieszeni LOL świetna sprawa LOL. Miszczu, podaj mi adres, pod choinkę dostaniesz od wujka jonasa wiaderko przecinków i kropek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Hm, a ja przez cale zycie myslalem ze 100tys ma troche mniej zer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Hm, a ja przez cale zycie myslalem ze 100tys ma troche mniej zer :) Lisek, człowiek uczy się przez całe życie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 bueheh co wy gadacie :P chodzi o pomylke pzu :D samochod jest wart z 10tys zl :D a u nich 130tys. zl no tylko sie cieszyc :PIle ojciec płaci za ubezpieczenie tego samochodu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 bueheh co wy gadacie :P chodzi o pomylke pzu :D samochod jest wart z 10tys zl :D a u nich 130tys. zl no tylko sie cieszyc :PIle ojciec płaci za ubezpieczenie tego samochodu? Jak to ile? 1 000 000 000 000 peso co kwartał tygodnia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Odpowiedź pojawi się zapewne nieco później, to jednak kłopot wklepać tyle zer :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Moj tato mial podobna sytuacje w tamtym tygodniu. Znak drogowy skosil bo wpadl w poslizg ... za naprawe dal 1000zl a wycenili na 2000 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Moj tato mial podobna sytuacje w tamtym tygodniu. Znak drogowy skosil bo wpadl w poslizg ... za naprawe dal 1000zl a wycenili na 2000 :> Chwalcie sie chwalcie... zaraz ktos napisze: Moj ojciec mial podobnie... za naprawe zaplacil 5000 a wycenili 2000 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Żadna nowość. Niektórzy potrafią żyć tylko z odszkodowań. Ja np. miałem szkodę na 34.500 a dostałem... 33.900. Zawsze PZU obetnie mi te paręset złotych... Sukinkoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 niedawno moj Tata mial stluczke samochodowa jechal na glownej i gosciu z podporzadkowanej na STOP sie nie zatrzymal i chach w niego :) dodam ze samochod zostal lekko uszkodzony moj bo tamten skasowwany przod no ale dzis pismo przyszlo z pzu ze odszkodowanie wynosi 4tys.zl :o a wystarczylo tylko blache wypukac :-) i na domiar tego wszystkiego :P samochod to jest mitshybishi l300 (bus) 10lat ma :D heh i przed uszkodzeniem kosztuje 129.000.000zl a po naprawie 125 czy jakos tak wierzycie ? 10 letni samochod wart 130tys. zl? do teraz sie ciesze i jakies 3k w kieszeni :D ufff ale dopshe :D a wy jakies historyjki macie? z pzu? Qurfa, 129 mln kupa kasy :lol: :lol: To jedno zero mógł byś sobie ukrucić, albo przynajmniej nie pieprzyć na forum głupot. Jak chcesz się czymś pochwalić to powiedz to najpierw kolegą z piaskownicy. Agresor off, but I can't ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 kobus chyba Ci sie liczba zer pomylila ;) 10^6 to milion a nie tysiac ;) LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Niektórzy ciagle mnie zaskakuja :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 pomylilem sie bardzo przepraszam ...i zaraz czlowiekowi jadą... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Gdzie zaraz. Dopiero po 9 minutach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 No dopiero po jakims czasie :D Nie no niezly topic ;] LOL Ten o motorowerku tez swietny :P ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Gdzie zaraz. Dopiero po 9 minutach :D Buahahhahaa ROTFL :lol: :lol: Hehe, jestem w takim stanie, że po tym tekście położyłem się ze śmiechu.... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Gdzie zaraz. Dopiero po 9 minutach :D Buahahhahaa ROTFL :lol: :lol: Hehe, jestem w takim stanie, że po tym tekście położyłem się ze śmiechu.... :D :D :D Dobre :twisted: O a niektórzy tankuja wieczorami :lol: :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 hmm.....polewe z chłopaka robią :? niepotrzebnie....... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Wiesz co FumFel_20 - potrzebnie, bo jak pare razy zrozumie że walną wała, to może pomyśli 3x zanim wciśnie Nowy temat. Ostatnio też mam takie coś że wciskam nowy temat bez sprawdzenia info. I teraz myśle 4x. Może i on zrozumie. Że forum to nie miejsce gdzie sie zakłada topic o tym co się zrobiła teraz. np: "Haha, zrobiłem kupe - Ankieta: Bardzo śmierdzi? - TAK - NIE " . PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 hmmm.....Ośla łączka - tak sienazywa ten dział , inaczej oftopik prawda :?: On tylko chciał napisać jakie pały pracujaw pzu i że duzo kasy dostał(li) za NIC .Przynajmniej można siepośmiać z pzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 FumFel_20, a nie pamiętasz początków Kobusa? Niestety, może to "brutalne" ;) ale zrobił z siebie takiego LOLa, że dużo ludzi to pamięta do dziś i każdy jego topic jest powodem do beki :) Za błędy młodości się płaci - takie życie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...