boy Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Bardzo wydajny coolerek, może pod niego pelta wsadzić, na Bartona 2500+. Wiem że dobrze byłoby go wodą chłodzić, ale może tak też się da? Trochę koszta niższe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Bardzo wydajny coolerek, może pod niego pelta wsadzić, na Bartona 2500+. Wiem że dobrze byłoby go wodą chłodzić, ale może tak też się da? Trochę koszta niższe... Taa Miałeś kiedyś peltiera w łapkach ?? Ja miałem K6 @ 550 i próbowałem z peltem 70W na wielkim miedzianym coolerku z wiatrakiem 8cm ... Wnioski - zapomnij o Peltierze + Radiator do jego schłodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 a czy 7000Cu nie jest za mały mocne pelty mają po 6x6 a on chyba tyle nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Wez pod uwage moc wydzielana przez Bartona + moc pelta i nawet tak dobry cooler jak Zalman 7000Cu nie da sobie z tym rady. IMO do chlodzenia procka z peltem to tylko WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Czyli lipa, nie ma bata? No nic, wody nie mam czasu składać, ani siana żeby kupić... Sam Zalman też styknie na tego Bartona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ja to samo chciałem sprobować zrobić na moim zalmanie 6000cu tylko ja na tym zalmanie mam 2xdelta ele też doszłem do wniosku ze ten zalman jest za mały ja by ważył z 200g wiecej to bym robił na ank tylko że przy ac taki radiator miał by non stop 50c+ ale to już przy pelcie nie ma znaczenia Teraz bede robił pelta na grafe też bez wc tylko na radiatorze jakimś orginalnym intelowskim na to delta + 92mm zalmana z boku tylko też nie weim czy to da rade zebrać moc z tego pelta pelt to był był tak z 70w ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Deltowiec hardkorowiec ;-p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Deltowiec hardkorowiec ;-pjak sa na 5v to sa nawet ciche kupiłem 3 za 60 zł to chyba nie straciłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...