MacieX Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ATi Radeon do 1600 pln ?? Mozna? ale wymagania są takie aby był to radek 9700pro lub jakis tani 9800pro bardziej lezy mi wlasnie9700pro z tv out/in <-- in bardzo potrzebny jesli ma to byc 9700pro. Nie pytajce czemu w 9700pro tv/in tak a w 9800pro nie (czy w ogole bez vivo dostane z tv/in ? -nie orientuje sie)... cena zabija w drugim przypadku ale kto wie kto wie... [byle nie zaden 9600,9200,9100 czy inne wymysly ktorymi ati nie wiem po co zalala rynek.. --- eff takie moje zdanie] prosze o pomoc... i czy istnieje cos akiego wlasnie w takiej cenie.(bo 9800XT nie miesci sie przed 2k?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 hmm... moze 9700pro/9800 i tuner tv?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 9800 kupuj moze od herculesa:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ATi Radeon do 1600 pln ?? Mozna? ale wymagania są takie aby był to radek 9700pro lub jakis tani 9800pro bardziej lezy mi wlasnie9700pro z tv out/in <-- in bardzo potrzebny jesli ma to byc 9700pro. Nie pytajce czemu w 9700pro tv/in tak a w 9800pro nie (czy w ogole bez vivo dostane z tv/in ? -nie orientuje sie)... cena zabija w drugim przypadku ale kto wie kto wie... [byle nie zaden 9600,9200,9100 czy inne wymysly ktorymi ati nie wiem po co zalala rynek.. --- eff takie moje zdanie] prosze o pomoc... i czy istnieje cos akiego wlasnie w takiej cenie.(bo 9800XT nie miesci sie przed 2k?) A może jakiś tani modowalny do 9800 pro - Radeon 9800 all in wonder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ATi Radeon do 1600 pln ?? Mozna? ale wymagania są takie aby był to radek 9700pro lub jakis tani 9800pro bardziej lezy mi wlasnie9700pro z tv out/in <-- in bardzo potrzebny jesli ma to byc 9700pro. Nie pytajce czemu w 9700pro tv/in tak a w 9800pro nie (czy w ogole bez vivo dostane z tv/in ? -nie orientuje sie)... cena zabija w drugim przypadku ale kto wie kto wie... [byle nie zaden 9600,9200,9100 czy inne wymysly ktorymi ati nie wiem po co zalala rynek.. --- eff takie moje zdanie] prosze o pomoc... i czy istnieje cos akiego wlasnie w takiej cenie.(bo 9800XT nie miesci sie przed 2k?) Za ok. 1500zł kupić 3D Propheta Herculesa Radka 9800. Po zainstalowaniu nowych sterów Omegi bez problemu zrównuje się z wersją Pro, a po podkręceniu sporo ją przebija. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 (...)[byle nie zaden 9600,9200,9100 czy inne wymysly ktorymi ati nie wiem po co zalala rynek.. --- eff takie moje zdanie]Po co? Bo nie każdy chce (lub ma) wydawać po 2k na grafę :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 hmm... moze 9700pro/9800 i tuner tv??chyba jedyne wyjscie rzeczywiscie nie znam ostatnich testów ... czy 9800 jest lepszy od 9700pro ? i jesli tak to w jakim stopniu ? bo na tym zostaje moj fenomenalny dylemat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 [byle nie zaden 9600,9200,9100 czy inne wymysly ktorymi ati nie wiem po co zalala rynek.. --- eff takie moje zdanie]bosh myslisz ze masz 2k na karte i od razu mastah jestes:?: mi takir adek 9100 starcza bo w jakas gre pykne raz na dwa dni a przewaznie jest to cs ;P wiec ta karta mi potrzebna tylko do wyscigu w 3dmarku01 ktory z kumplami organizujemy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 oo stary zal mi cie jesli tak o mnie myslisz ... mastah to ja jestem w Wolfensteinie : Enemy Territory - jedyne w co gram a sfera sprzetu i podniecanie sie tym ile kto ma kasy i sprzet --- to nei dla mnie ... moze rzeczywiscie zle napisalem o tamtych modelach ATi ale mnie akurat przeszkadza i wiadomo przelalem to na forum jak cie urazilem to przepraszam, nie mialem zamiaru --- napisalem to w tym kontekscie ze wyszlo tego duzo 9001,2,6 i co tam jeszcze i juz sie pogubilem w ich mozliwosciach .. ot o co mi biegalo pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 moim zdaniem to najlepsze bedzie to, co napisał wojwar, czyli Hercules All In Wonder 9800SE który jest na 100% modowalny na 9800pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 dzieki wielkie moje oczekiwania zostaly prawie zaspokojone - ale to i tak bardzo duzo ... thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 dzieki wielkie moje oczekiwania zostaly prawie zaspokojone - ale to i tak bardzo duzo ... thx Słuchaj - za około 1300 zł możesz kupić modowalnefo do r9800pro - radeona all-in-wonder będziesz miał na maksa wypasioną kartę i super wydajną ! dostaniesz gratis tuner TV - zintegrowany z grafiką, więc odpadnie ci problem zakupu dodatkowego sprzętu. Będziesz miał super wyjście TV i możliwość nagrywania programów (lub materiałów z kamery Video) w bardzo dobrej jakości - nad czym się więc zastanawiać ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 wojwar zaintrygowałeś mnie ... (ostatnio slabo sie orientuje) mozesz to rozwinac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 wojwar zaintrygowałeś mnie ... (ostatnio slabo sie orientuje) mozesz to rozwinac ?? Przepraszam - miało być 9800SE all in wonder - modowalnego do 9800PRO (na to samo wychodzi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 wojwar zaintrygowałeś mnie ... (ostatnio slabo sie orientuje) mozesz to rozwinac ?? Przepraszam - miało być 9800SE all in wonder - modowalnego do 9800PRO (na to samo wychodzi) ten 9800SE AiW kosztuje ok. 1200pln i nie widziałem nigdzie jego testów, nie znam wydajności ani żadnego porównania do innych np. 9800 a cena troche wymowna ... coś mi sie w tej karcie nei podoba .. poczekam az beda gdzies jej porownania i dokladne opisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcchie Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Mam od 2 dni Herculesa AIW 9800SE, no i sprawa ma sie tak: - przed odblokowaniem 4 dodatkowych potokow renderujacych w 3dmarku03 osiagnal 3730 pkt. - po odblokowaniu - sterami od omegi- bylo juz mniej wiecej 5470 pkt. Nie podkrecalem rdzenia ani pamieci, wszystko na ustawieniach fabrycznych (nawet proca nie podkrecam). Jednak soft mod jest do [gluteus maximus]-grafika w grach i 3d marku byla miejscowo w kratke:( Karte kupilem w poniedzialek za 1200 zeta, mimo ze generalnie ceny oscyluja od 1350 do 1400 zl. Cala reszta to wypas pelny, dlatego zakupu nie zaluje :D Jak ktos che to moge podac firme ktora po tyle opyla te karty:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...