Karuzo Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Moglby ktos sypnac pare gier ktore maja tryb hot-seat (mozna w 2 lub wiecej osob grac przy jednym kompie). p.s.Na forum szukalem,lecz nie znalazlem.Jak bylo to prosze o link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Wszystkioe serie Herosa w Majtkach Magika, eeeee moze być Astral Tournament (taka karcianka <span style="color:red;">[ciach!]</span>na :) ), np. Pocket Tanks Deluxe, Scorch, Elastomania, Target (polskie fpp z mozliwością hot seat). Nie wiem co jeszcze - w nowszych gierkach nie robią hot seatów , bo teraz każdy ma stłke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 No np. V-Rally 2 Expert Edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 colin 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Rally Championship Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 jeśli mnie pamięc nie myli to w starszych Need For Speedach tak było....ech to były czasy....moje Ś.P.3DFx Voodoo2 królowało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Deluxe Ski Jump, skoki narciarskie (2001,2002,2003) , fifa, NHL itd. Gier jest wiele tylko trza jeszcze poszukac :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ford racing 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 championship manager - wszystkie wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 V-Rally 2 chetnie bym zdobyl, duzo tluklem na PSX :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Wszystkie Heroesy mam juz za soba,tak samo jak i pocket tanks (wyje...fajna giera),wyscigi to odpadaja,bo kumpel niespecjalnie sie tym pasjonuje.Narazie tniemy w Warlords IV,ale sciaga sie Monopoly 3 (hehe).Teraz musze tylko looknac na to Astral Tournament i na Target. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 wersja na PSX-a Quake 1, Warms-y......wszelakie gry z N64 itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Wszystkie Heroesy mam juz za soba,tak samo jak i pocket tanks (wyje...fajna giera) Szedie - masz może power pack do pocket tanksów, albo masz moze skąd sciągnąc? na oficjalnej stronie wciąż jest za 7 dolców! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Wszystkie packi sciagnalem z kazyy.Teraz sprawdzilem i jest wersja od razu z dodatkami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Poszukuję fajnych gier na dwie osoby na jednego kompa... Nie ma już map do HOMM III i IV, ostatnio nawet dorwalismy monopoly 3D, ale komputerowi przeciwnicy są beznadziejnie prości nawet na najtrudniejszym poziomie... Gdzies mam jeszcze Alpha Centauri, ale i to szybko sie skonczy... Pomóżcie! Szukamy z dziewczyną jakichś fajnych gier na 2 osoby na jeden komp. Najchętniej coś ekonomiczno - strategiczne (czyli typu Homm, SimCity - jest jakas wersja na 2 osoby, Alpha Centauri) Co możecie polecic? Co mozna kupic/ sciagnąć i co mozecie załątwic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Witaj Makonar :) Co do tematu-polecam bardzo fajna,odprezajaca gre ktora napewno znacie-wormsy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Pewnie, ze tak! Niestety Wormsy juz zostały daaawno ograne na wszystkie sposoby! Ja wymiatałem jeszcze w częśc pierwszą i w demo, które dodawali na dyskietce do Secret Service... ale dzięki za propozycje! Gdzies mam jeszcze Age of Wonders i Warlords, ale jakos mnie do nich nie ciągnie... Czekam na wiecej pomysłów i sugestii! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Fifa 98 RtWC na hali. Wrażenia jak nigdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 mortal kombat i inne napieprzanki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Nie lubie sportowyh a moja dziewczyna nie lubi napieprzanek wiec mamy problem... tak jak mowilem... najlepsza by byla jakas strategia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Serious Sam 1 i 2 bardzo fajna strzelenka jest kooperativ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Strzelanka odpada... zreszta na jednym kompie chyba sie nie da grac w strzelanki na dwie osoby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 to może emulator N64 i gra mario party 1/2/3 We 4 osoby to poprostu tony miodu :P, kto grał ten wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 emulatory srednio... ale moze napisz cos o tym mario party... niestety 4 osob nie uda sie skombinowac... przee wszystkim na 2, a ewentualnie na 3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 2 osoby da się grać, 3 osoby już jest nieźle. Ogólnie chodzi o to że: Każdy po kolei rzuca kostką i rusza się na planszy o tyle pól ile wyrzuci oczek (skąd ja to znam) Oczywiście na planszy są różne bonusy, a na koniec każdej rundy jest minigra, w której uczestniczą wszyscy naraz. W przypadku grania w 3 osoby 1 musi być komputer, który gra średnio, ale na to można przymknąć oko. Po przejsciu np 20 rund wygrywa ta osoba która zbierze największą ilość gwiazdek. Może brzmi to jak jakaś gra dla małych dzieci (też tak na początku sądziłem) ale radzę spróbować, a być może nie pożałujecie. W 2 osoby na kompie można grać np. w Tony Hawk's Pro Skater 4 (nie pamiętam czy w poprzednie części też) Jeśli gra pasuje obu stronom, to też może być ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Makonar.. Stretegia na dwóch hmm znam jedną:) jest ostra,stanowcza i wogóle spoko:P ale jest stara:) ale jara :) a jest nią "The Settler I(1)" Też władca pierscieni powórt króla jest na dwóch:)(przygodówka z elementami akcji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Ja ze swojej strony polecam GeneRally - taka mała prosta ścigałka freeware (z 2MB). Jest w necie mnóstwo nowych plansz i torów..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 moze bomberfun(czy jakos tak) jest to gra jak bomberman ale moim zdaniem duzo ciekawsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 blobby volley :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Zrecznosciowki to gry na chwilke, a mi chodzilo o gre na pare godzin co kilka wieczorow... tak jak wlasnie Homm... Settlers oczywiscie rulez, ale troszke to za stara gierka na windowsa XP, w dodatku nie mam dwoch myszek wiec rowniez odpada. Co do tego mario party to propozycja ciekawa... tylko jeszcze teraz skolowanie romu i emulatora stanowiloby pewnie problem... Czekam na dalsze ciekawe propozycje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...