und3r Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Jin* dasz rade podac linka do tego remake'a bm co mowiles? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Jin*argh <_< Tu ale serwer slaby strasznie... =\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 ja dobrze poszukasz to znajdziesz gdzies "bomberman collection" tam sa 3 czesci tej swietnej gry i we wszystkie mozna grac w conajmniej 2 osoby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Wraki :) http://www.emuasylum.com/index.php?page=ro...ist&system=MAME gry i emulator :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Niedoświadczony_ Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 A ja Ci proponuje ROLLCAGE :) Nie wiem jak tam czy jest darmowa ale zabawa przednia nawet do 4 osób :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 scorch =] gra mojego dziecinstwa :> jak ktos lubi to warto pograc ze znajomymi online www.schorch2000.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 argh <_< Tu ale serwer slaby strasznie... =\ Nie moge odpalić pod XP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Hmmm Crimson land. Tylko nie wiem, czy legalne. A to w ogóle to taka radosna rzeźnia i mogą grać 2 os. na jednym kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Bubble Bobble :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Co to jest Liero ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 stara fajna gra, w której biją się 2 robaki przy użyciu różnych broni np. bazuki, miniguna, różnego rodzaju bomb. :) w podobie do wormsów, tyle że gra nie podzielona na tury. calkiem niezla gra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 A może Little Fighter 2 ?? Wciąga niesamowicie...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Heroesy, heroesy... :) 3. czesc z dodatkami to koszt 20PLN, wczesniejszych juz by mozna na stronach z abandonware chyba szukac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 darmowe one powiadasz? 20 pare złotych w hipermarkecie, nie róbmy scen :D ta gra naprawde będzie dobra na 2 osoby... (Jeśli Under lubi takie klimaty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Dzieki za wszystkie propozycje. A czy ktos wie jak odpalic tego bombermana (link wyżej) pod XP??? :) Przypomniałem sobie, jak na Pegazusie całe noce w to pogrywałem i teraz mnie cholera bierze, ze nie moge odpalic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 sprubuj go poszukac na p2p. mi dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filazaf Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Aby Odświezyć temat podam wszytskie w/w 1. Heroes 1-5 -turówka 2. JazzJackRabbit 2 - zręcznościówka, ma nawet multi Heroes 3.58f bardziej rpg/turówka 3. Mortal Kombat 3. Disciples II-turówka (nie 1) 4. Worms 1-WWP 5. Metal Slug 1,2,3,4,5 6. ŻUŻEL 7. Crimsonland -tylko musisz miec pada, bo masz tylko 1 myszke:) dla fanów Alien Breed(rox na amie jest hot seat) 8. Igition - jaby samochodziki 9. MegaBlast 10 NfS 1-4 11. WARTE uwagi - Battle of Wesnoth 12. Serious Sam 1,2. 13. Monopoly- nie koniecznie to nowe, jest takie stare w okienku w czsach 95 wyszło:) 14. Air Strike 2 - osobna kategoria Shoten'Up - lecisz w góre/prawo i zadymka 15. blobby volley - sitkówka, kazdy zna 16. Bubble Bobble - Dla dzieci 17. Little Fighter 2 - Duzo gracz, napierdalanka Lego: Star Wars?? Liero Etherlords' II Master of Orion Pinballe i inne flipery Panzer General, Allied General, Pacific General, Scorched Earth, vel Pocket Tanks Deluxe Deluxe Ski Jumping Civilization Settlers Ants (Taka smieszna prosta gra karciana) DDR (Dance Dance Revolution) Expendable Tony Hawk WinKawaks 145 MicroMachines Starsky & Hutch, Lords of the Rings: Powrót Króla?? Target - fps PES 3, Fifa, Nhl, Nba Deluxe Sky Jump Trash It Lode Runner Magus Cue Club (bilard), EggSucker (zręcznościówka, ale wciąga). Battle Isle 2 (stara gierka, ale jest to porządna strategia, nie wiem czy w 3 część też można grać na multi), Elastomania V-Rally 2 Expert Edition Colin 3?? Rally Championship?? Ford racing 2 championship manager Astral Tournament GeneRally ROLLCAGE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Na liscie brakuje jeszcze Incubation i Final liberation - Final chyba kiedys byl na darmo do sciagniecia z netu. Obie sa niesamowicie miodne przy hot seacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 O tak, Final Liberation bylo bardzo zacne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Kane and Lynch - COOP ale gdy posiadamy pad od X360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filazaf Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Doszlo cos ostatnio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...