reed Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Jakies sqrkowance sie nie baly i obrobili mnie z 2 szt rowerow, z mojego i zony. Zapodalem oczywiscie na Policje, wpisali rowerki do rejestru itp itd, ale szanse jakie sa na odzysk to kazdy wie. Kiedys czytalem, czyba na naszym forum wlasnie o kradziezach rowerkow, ktos tam podawal link do jakiegos takiego netowego rejestru skradzionych rowerkow. Czy ktos pamieta ten adres ? Bede wdzieczny za pomoc i link. Pograzony w rozpaczy i rozrywany z wscieklosci :evil: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 tobie rowery ??? ile ich bylo ????? szczere wspolczucia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Ale ukradli je jak gdzies jachales np. kazali oddac bo w pier... czy ukradli je np z piwnicy :?: mi nie ukradli jeszcze ani razu rowerka... moze dlatego ze jest nie wart kradziezy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Jakies sqrkowance sie nie baly i obrobili mnie z 2 szt rowerow, z mojego i zony. Zapodalem oczywiscie na Policje, wpisali rowerki do rejestru itp itd, ale szanse jakie sa na odzysk to kazdy wie. Kiedys czytalem, czyba na naszym forum wlasnie o kradziezach rowerkow, ktos tam podawal link do jakiegos takiego netowego rejestru skradzionych rowerkow. Czy ktos pamieta ten adres ? Bede wdzieczny za pomoc i link. Pograzony w rozpaczy i rozrywany z wscieklosci :evil: :? Zapytaj na news: pl.rec.rowery - pomogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Oj przykra sprawa :( Jakies 2 tygodnie temu mojemu bracieku z pod POlibudy zakosili rowerek ( brat gdziesz poszedl doslownie na 5min, rowerek podczepiony) . Oczywiscie wszystko zgloszone na policje. Wczoraj przyszlo pismo w ktorym przeczytac mozna: " Z powodu braku dowodow sledztwo zostaje umorzone" NOrmalka jak na nasz kraj, tylko szkoda ze w okolicach polibudy grasuja grupki, prawdopodobnie dresow i co chwila cos kradna. Mojego kolegi kolega stracil tam juz 3 telefony :/ w ciagu 3 tygodni. NO ale oczywscie POLICJA nic niewie... ehh... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Pewnie ukradli z piwnicy. Rowerki w sumie nie do odzyskania niestety. Tu już nic nie pomoże chyba że łud szczęścia i zobaczysz go gdzieś na ulicy :D ale to i tak kicha. Współczucia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Niedawno ojcu wybili szybe i zakosili radio z samochodu. Najlepsze jest to, ze gdyby zgłoscić to do ubezpieczyciela to straci sie dla tych ~800zł (za szybe i odtwarzacz) zniżkę 40% i w ten sposób po pół roku i tak zwróciłby PZU to co mu oddali. :( Reed, musisz powiesić swoje zdjęcie z AV na drzwiach od piwnicy z podpisem WŁASNOŚĆ TEGO PANA gwarantuje 100% skuteczność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 tobie rowery ??? ile ich bylo ????? szczere wspolczucia Nie, mnie :x Kurcze, co pytanie. Napewno Ci reed zakosili z komórki, bo wątpił bym żeby Cię w parku okradli 8) Podobno trzeba zawsze zapisać seriala roweru. I wtedy policja jeździ i sprawdze przypadkowe rowery np. na stadionach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Ale ukradli je jak gdzies jachales np. kazali oddac bo w pier...?? stary... ja wiem, ze rosnie liczba samobojcow, ale chyba az tak zdesperowani, to oni nie sa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Ja bym sie bał podskoczyć do reed'a ;p Mi życie miłe :) Podziwiał bym tego samobujce co by podskoczył ;p Mi zajebali rower w parku przed akademią medyczną pare lat temu :/ (Rower miał swoje lata ale zajebisty był Giant taki fajny :( ) Gość wyskoczył zza krzaka i bombe mi sprzedał :x Zrzucił z roweru i zwiał. Nie miałem szans dogonienia ;/ A w kieszonce w roweze miałem klucze do domu musiałem zmieniać zamek :/ (Nowe drzwi 200 zł za zamek chcieli w 8O ) Ale za to teraz mam fajny rowerek i nie dam go nikomu :) A w piwnicy wstawiłem solidne drzwi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Teraz jak ich reed znajdzie to ......... oj dobrze z nimi juz nie bedzie, mam nadzieje ze ich znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 podskoczyc jak opodskoczyc .. jakby wiedzieli czyje to rowery by odrazu oddali :> bo by znich zostałt pharphocle :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 dobrze by bylo jak by miały jakies znakszczegolne np. rysa, lampa, opony , itp wtedy jak znajdziesz podobny i sie pokapujesz ze twoj to tego co na nim jezdzi mozesz z czystym sumieniem zapier... ale takie prawdopodobienstwo jest malutkie chyba ze te debile co to ukradli opchna je gdzies na twoim osiedlu . tak czy siak współczucie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 czy rowery byly oznakowane ?? raz na jakis czas policja organizuje takie akcje warto skorzytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 hmm wspolczuje, ale rowery sa juz nie do odzyskania... mi ukradli rower sprzed domu(oznakowny) i jak matka poszla to zglosic to dyzurny wpierw nie chcial przyjac zgloszenia a potem mowil ze i tak bez sensu bo sie ich jzu nie odzyska bo to nie auta i im sie nie chce szukac... niestety to prawda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Ja bym sie bał podskoczyć do reed'a ;p Mi życie miłe :) Podziwiał bym tego samobujce co by podskoczył ;p Mi <font color="#FF0000">[ciach!]</font> rower w parku przed akademią medyczną pare lat temu :/ (Rower miał swoje lata ale zapupisty był Giant taki fajny :( ) Gość wyskoczył zza krzaka i bombe mi sprzedał :x Zrzucił z roweru i zwiał. Nie miałem szans dogonienia ;/ A w kieszonce w roweze miałem klucze do domu musiałem zmieniać zamek :/ (Nowe drzwi 200 zł za zamek chcieli w 8O ) Ale za to teraz mam fajny rowerek i nie dam go nikomu :) A w piwnicy wstawiłem solidne drzwi :) ja obecnie pracuje nad zabezpieczeniem radiowe 2 kanaly ze jak goscu ucieka naciskam na piolocie i silnik zamyka take cos blokujac kolo a gostek leci przez kierownice :D (elektronike mam prawie gotowa tylko mechaniczne czesci zostaly) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 A mnie zastanawia dlaczego wszyscy jesteście tak zapatrzeni w reed'a? Fakt ma posture ale zawsze znajdzie się lepszy, więc... :P Jakoś tak wazeliną tu czuć... :twisted: sry reed jeśli Cie uraziłem czy coś ale takie mam zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Ja bym prosił o paralizator w siodełku, żeby mu najpierw dupe przysmażyć :D Jak to się mówi "Czuć wazeline" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Moje wyrazy wspolczucia. Sam to przezylem. Mi rabneli z piwnicy. Pozniej juz wstawialem rower na balkon. Jezeli przypadkiem Ci sie nie trafi w oko Twoj rowerek pod tylkiem jakiegos frajera to nie masz co liczyc na zobaczenie go (ich) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 heh a mnie za to policja spisywala jak jechalem na rowerze policjant: skad ten rower?? ja: ze sklepu p: jakiej firmy jest rower?? j: nie ma firmy bo sam go skladalem i wiele czesci jest roznych firm p: a to czyli kupiony w lombardzie?? i w tej chwili odpadlem;] no ale chociaz dobrze ze kontroluja ludzi(chociaz im sie nie dziwe lysy w dresie na dobrym rowerze to raczej podejrzanie wyglada:>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Rower to k.u.p.a mi j.e.b.n.e.l.i w zeszlym roku honde civic warta 25k. I co? Nic. sluch po niej zaginol. Nie do odzyskania mimo ze znam srodowisko. Dajcie sobie na looz. I tak sie nic nie da zrobic. Juz pozamiatane. Trzeba kupic nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Rozumiem twoją wściekłość i bezsilność reed. Nie jesteś pierwszym i ostatnim poszkodowanym w ten sposób. Ja miałem dwie kradzieże z włamaniem do mojego domu. Złodzieje wynieśli wartościowe a resztę wybebeszyli i zniszczyli :twisted: Mogę ci na pocieszenie powiedzieć To tylko pieniądze, życia i zdrowia ci nie zabrali. Warto ubezpieczyć dom, samochód, siebie - tak na wszelki wypadek, w razie gdyby się coś stało :? Co do policji to oni po 2-3 miesiącach umorzą śledztwo, nie robiąc kompletnie nic :evil: Co do złodziei to będą kraść, bo jest popyt :evil: :x Kupowanie kradzionego to nie jest okazja, to paserstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Moje wyrazy wspolczucia. Sam to przezylem. Mi rabneli z piwnicy. Pozniej juz wstawialem rower na balkon. Jezeli przypadkiem Ci sie nie trafi w oko Twoj rowerek pod tylkiem jakiegos frajera to nie masz co liczyc na zobaczenie go (ich) :( Heh. kolezance ukradlitez z piwnicy... Jako ze mieszka na 3 pietrze to wystawila rower na balkon. Pewnego dnia sie budzi a rewerka nie ma 8O te zlodziejaszki musieli byc bardziej profesjonalni a nie jakies dresy... jak widac dla chcacego nic trudnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 mi buchneli 2 rowery jeden z klatki (komunijny bmx:/)drugi z piwnicy (kolarzowka) teraz trzymam rower w mieszkaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Wspólczucia. Jesli to ten rower co mam na fotce to tymbardziej - fajny był, tzn. mam nadzieje że jeszcze jest, i że bedzie znowu twój. :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Rower to k.u.p.a mi j.e.b.n.e.l.i w zeszlym roku honde civic warta 25k. I co? Nic. sluch po niej zaginol. Nie do odzyskania mimo ze znam srodowisko. Dajcie sobie na looz. I tak sie nic nie da zrobic. Juz pozamiatane. Trzeba kupic nowe. Nefar, nie zaginął dalej jeździ, fajne radio miałeś :wink: Dokladnie, policja nie tyle co nie szuka rowerow ale nawet aut - tez nie szukają, wszystkie odnalezione auta to wynik kompletnego przypadku np kontroli. Wolą stac i lapac na radar, co im tam przyjdzie jak auto odnajdą... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ...Dokladnie, policja nie tyle co nie szuka rowerow ale nawet aut - tez nie szukają, wszystkie odnalezione auta to wynik kompletnego przypadku np kontroli. Wolą stac i lapac na radar, co im tam przyjdzie jak auto odnajdą... :lol: bo to skutek walki z pseudokorupcja w Polcji a wystarczyloby jak w cywilizowanych krajach zeby Policja mogla wspolpracowac z firmami ubezpieczeniowymi (wspolpracowac czytaj miec z tego kozysci finasowe) tak samo gdyby partycypowali w srodkach uzyskanych za sprzedaz mienia ktore ulega przepadkowi itd reed rozumiem nerwy bo troche kasy poszlo sie ... (ale czytajac temat tego watku pomyslalem ze obrobili Tobie mieszkanie - niezbyt przyjemne uczucie) a rowery rzecz nabyta :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Ale ukradli je jak gdzies jachales np. kazali oddac bo w pier... czy ukradli je np z piwnicy :?: mi nie ukradli jeszcze ani razu rowerka... moze dlatego ze jest nie wart kradziezy :? To to napewno odpada :!: Współczuje straty......Niewiem jak wyglądał rower Twojej żony ale Twuj był fajny...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 jakos tak dwa lata temu, z piwnicy mi zaje.... rower (taki fajny goral....), zgloszenie na policje itd (numerki i wszystko podane) i pisemnko przyszlo po 3tyg, ze umorzone :( wzmocnilem z ojcem drzwi w piwnicy to probowali je siekiera rozwalic :? ale im sie nie udalo i zostala siekiera na pamiatke.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 reed - poszukaj na forum www.dh-zone.com/forum Tam ktoś ogłaszał się z bazą skradzionych rowerków i sporo postów na ten temat było. A z mojej strony wyrazy współczucia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...