Dzi@dzi@ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Od pewnego czasu zacina mi sie komputer ale nie tak ze trzeba resetowac tylko zacina sie na ok 1sec 8O i wszystko staje podczas grania i na pulpicie. Nie mozna ruszyc myszka....Nawet robilem dzisiaj format i dalej tak sie dzieje :cry: Naprawde nie wiem od czego to sie robi. Sprawdzalem wirusy i nic nie wykrylo.Wczesniej tak sie nie zacinalo, dlatego nie wiem z kad sie to wzielo :cry: POMOCY !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Od pewnego czasu zacina mi sie komputer ale nie tak ze trzeba resetowac tylko zacina sie na ok 1sec 8O i wszystko staje podczas grania i na pulpicie. Nie mozna ruszyc myszka....Nawet robilem dzisiaj format i dalej tak sie dzieje :cry: Naprawde nie wiem od czego to sie robi. Sprawdzalem wirusy i nic nie wykrylo.Wczesniej tak sie nie zacinalo, dlatego nie wiem z kad sie to wzielo :cry: POMOCY !!!!! 1.Może być wina zasiłki sprawdz napięcia 2.Może też być to wina np zbyt nowych sterów do grafy 3.Stery do mobo i dzwięku!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 albo jakiś niepożądnay program ... sprawdź co sie uruchamia wraz z windows >start>uruchom>msconfig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 albo jakiś niepożądnay program ... sprawdź co sie uruchamia wraz z windows >start>uruchom>msconfig Też możliwe , sprawdz czy niemasz w autostarciw jakis nieznanych smieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 niewidze zadnych smieci uruchamiajacych sie w autostarcie :? Kurde co to moze byc ......hmmmm......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 1.Może być wina zasiłki sprawdz napięcia 2.Może też być to wina np zbyt nowych sterów do grafy 3.Stery do mobo i dzwięku!!!! Serio mówisz ze to moze byc od sterownikow do karty dzwiekowej ??? Ale co ma karta wspulnego z tym ze komp sie zacina ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 1.Może być wina zasiłki sprawdz napięcia 2.Może też być to wina np zbyt nowych sterów do grafy 3.Stery do mobo i dzwięku!!!! Serio mówisz ze to moze byc od sterownikow do karty dzwiekowej ??? Ale co ma karta wspulnego z tym ze komp sie zacina ??????? Z kompami nic nie wiadmomo , mailem kiedys motyw na jakiejs mobo ze byly zdeka inne stery zainstalowane niby doi tej dzwiekowki ale jednak ster zdeka inny , instalacjia najnowszych dobrych sterów i wszystko ok ale równie dobrze moga to byc stery do grafy !! , napiecia na zasilce sprawdz !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idelix Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Tak naprawde to moze byc wszstko, poczynajac od softwaru po hardware, przgrzewanie procka, wadliwe pamieci, sterowniki, oddaj na gwarancji i niech tam cos wymysla, gorzej jak jej nie masz Pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...