Łukasz... Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ktokolwiek wie !! Gierka jest juz od dobrych paru dni na NFO ale w sieci nie mogę nigdzie znaleźć!! Jest już ktoś widział lub ma ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 mi sie grafa nawet podoba , nie wiem jak z grywalnoscia bo odpalilem tylko zobaczyc jak wyglada , dzis moze pogram troche to ci moge dac jakies screeny , (ja dosyc duzo gralem w 1 na amidze wiec przy tym tez troche posiedze :twisted: ) wymagania to ma dosyc duze :( u mnie max detale z anizo 16 , AA wlaczone w grze to 15-20 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Podepne sie pod topic...gra ktos w ta gre?? mi sei zawsze pociagi podobaly ale jakos mi nie idzie w tej grze :P moze ktos ma jakies wskazowkim porady co robic na poczatku czego nie robic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ja gram nawet dosyc duzo :) czemu ci nie idzie ? , masz tam tutorial jak grac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 No wiem wiem..oczywisice ze tutoriala gralem..ale jakos szybko kase trace :P nie wiem dokladnie jak z tymi fabrykami na planszy, co z poszczegolnymi transportami zelazo drzewa i takei tam..ogolnie jakesi takie wskazowki czym sei np nie zjamowac a na co zwracac uwage wieksza.. a pociagi ustawiac automatycznie cargo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Wczoraj sobie ściągnąłem demko RT3 (ok. 130MB). W sumie wiele się nie spodziewałem, byłem zły, że wchodzą w 3D. Uważałem to za chwyt marketingowy wyłącznie. Odpaliłem demko, pograłem trochę i uważam, że RT3 to jest b.dobra kontynuacja. Wszystko wygląda bardzo dobrze i bardzo płynnie chodzi :) No i przede wszystkim jest bardzo grywalne. Coprawda mam trochę zastrzeżeń - przede wszystkim to jest właściwie RT2 w zupełnie nowej oprawie + trochę dodatków. No, ale zobaczymy co będzie w pełnej wersji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Już mam pełną wersje. Ale co ma jeszcze ciekawego prócz grafy to nie wiem, trzeba troszkę pograć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ekhmmm...pelna wersja jest juz chyba z 2-3 tygodnie wiec troche zaspales... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Woooo! Naprawdę! Kurde... co się ze mną stało? :D ROTFL :P :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Gornik ;) Ostatnio dorwalem ta giere i bardzo wpadla mi w oko, jednak mam dosyc duzy problemik. Czy budynki wytwarzajace dobra typu (zboze, mleko, drzewo, wegiel) musza byc w zasiegu stacji? Jak sprawdzic gdzie wytwaarza sie duzo danego surowca? Pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 dawno juz w to nie gralem ale postaram sie pomoc. w opcjach wyswietlania mapy (taka ikonka ziemi, o ile dobrze pamietam), mozesz wlaczyc podglad podazy/popytu dla kazdego surowca. im wiecej "wagonikow" - tym lepsze miejsce dla stacji danego typu. zobaczysz tez, ze produkcja jest najwyzsza przy samych budynkach, ale promieniuje rowniez na okolice, szczególnie wzdłuż rzek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A gdy jakas farma czy fabryka produkujaca dobra, lezy sporo od najblizszego miasta, myse do niej osobno budowac przystanek? Z innej beczki. Mozna jakos ustawic pociag, aby doladowywal wybrane dobra jadac przezz kolejne stacje, a na ostatniej je wyladowal? Bo raz chaielm, aby pociag zaladowal owoce w gdansku, toruniu, plocku zawiozl do krakowa gdzie przerobilbym je na alkohol, a ten glupii pociag wyladowal wszystkie wlasnie w plocku ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...