ParanoiK Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Ktoś pamięta jak ten program się nazywał? Bo za cholerę nie mogę sobie przypomnieć, a nie chce mi się używać najbardziej zaawansowanego edytora graficznego świata ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 WhatsUP 2.5 moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Właśnie przed chwilą go znalazłem... ale się naszukałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Jak juz masz to doobrze ;] Jest tez taki program jak NetControl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ja korzystam z Cisco ConfigMaker (tyle, ze routerki i reszt tylko od cisco :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Para: nagios'a nagiosa uzywaj ;P W tydzien powinienes sie wyrobic z konfiguracja ale potem sam mniod ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Skończyło się na użyciu tabula rasa i ołówka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 no co ty prawidziwy mastaha by to zrobil semigrafika w VI ;P staczacie sie ParanoiK ;P Tak wogole do LMS mial miec mozliwosc robienia graficzek ale nei wiem czy to wogole dziala a biorac pod uwage jak sie tam kluca jakies rozne Baseciqi z Mozerami i innymi developperami to pewnie troche to zajmie jak by co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Sieć jest mała więc nie chciało mi się zabardzo pieprzyć z softem specjalnym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...