grzesiu Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Chciałbym sie poradzić w kwestii kupna coolerka do 150 do mojego Antka. Widziałem na 4max.com Silent boosta za 150zl i volcano 7+ za 150zl... Jak myślicie który cooler jest lepszy??? aha widziałem jeszcze ZALMANA CNPS 7000A ALCU i nie wiem ktory z tych coolerow jest lepszy.....mozecie podac inne coolery do 150zl ktore sa warte uwagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Zalman... polecam tez recenzje na www.twojepc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ta ale mi chodzi o tego zalmanka nie za 219zl tylko za 160zl..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 bierz zalmana a nie pozalujesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 bierz zalmana a nie pozalujesz :DRacja :) A TU masz linka do watku o zalmanie AlCu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Bierz Zalmana 7000A, a jak Ci się nie zmieści to SilentBoost. To sa w tej chwili 2 najlepsze coolerki na Socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machul Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 tylko ZALMAN 7000A mi udało sie kupić 7000A Cu w Proline Katowice za 190zł naprawde warto jak nie masz kasy to kup AlCu OEM dużej różnicy temp. nie ma w KOMPUTRONIKU 7000A AlCu OEM są za 106zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ta ale mi chodzi o tego zalmanka nie za 219zl tylko za 160zl..... to masz testy 1 vs. 2 (co prawda robione na PIV czyli muszisz brac pod uwage ze na AMD roznice moga byc minimalnie wieksze :arrow: mniejsza powierzchnia styku proc <-> radiator ) http://www.moded-kompz.net/?name=Cooling&id=27 http://www.silentpcreview.com/modules.php?...artid=92&page=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Ma ktos tego Zalmana AlCu na mobo Epox 8k9al? Zastanawiam sie czy sie tam bez problemu miesci? Czy ten Zalman aluminowo - miedziany i tak jest lepszy od Silent Boosta ktory przeciez jest caly miedziany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...