Beerman Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ...no nie ? 8O http://www.bit-tech.net/article/114 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 bylo !! project orac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Bylo juz duzo!! razy :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 What is this ? :D naprawde nie wiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 jakiego spreju uzyc zeby uzyskac taki efekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 jakiego spreju uzyc zeby uzyskac taki efektno comment :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Ładne, jak na akwarium. A gdzie komputer? I rzecz jasna było pierdyliard razy, nawet taki gołowąs stażowy jak ja to wie :> 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardas Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Ja myślę że chromu w spreju ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 http://www.bit-tech.net/article/114/6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Ja myślę że chromu w spreju ;) :D Napewno wysokiej jakosci chrom - bo te ktore sa do kupienia w Obi czy Praktikerze nie daja takiego az blysku i niestety matowieja po tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Hmm gosc tam ani grama spraya nie uzyl wszystko jest chromowane przez jakos firme. Bylo dzies napisane jaka. NIe moge sie doczekac az zrobi reszte. Ciekwe co zrobi z mobo itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 BYŁO !! SZUKAJ !! :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 BYŁO !! SZUKAJ !! :lol: :lol: :lol: hm spytam sie w obi czy maja szukaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardas Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Ech, wiadomo że wszystko było pochromowane+węże prysznicowe itd. Narazie buda jako całość mi się nie podoba, za to pojedyńcze rozwiązania są genialne :) - Dyski i kable, PSU (!) i chyba tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Ile kosztuje taki sprey? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 16zl za 400ml ale takiego efektu jak na tych zdjeciach to nie uzyskasz - to bedzie mocno matowy chrom :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=42489 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=42489 8) Amen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...