michalak Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Dzisiaj pojawiło mi sie że na partycji 38Gb mam 72Mb wolnego miejsca, więc przeniosłem folder z 1Gb danych na inną partycję i powino się pokazać 11Gb wolnego miejsca, jednak zały szas jest tylko 70Mb, jeże usuwam pliki z tego dysku to nic się nie zmienia. Ale jak zaznacze wszystkie pliki i wybiore włąściwości to mi pokazuje że mają one w sumie 20Gb. W uproszczeniu : Windows mówi że mam mało miejsca na dysku a faktycznie jest 11Gb wolnego miejsca. Może ktoś wie o co w tym chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Mozliwości jets kilka: - nie prawidłowe zliczanie wolnego miejsca przez system(trzeba uzyć checkdiska) - włączone przywracanie systemu - korzystasz z Nortona(to coś co przechowuje kopie plików skasowanych z kosza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 korzystam z nortona, za chwile go wywale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Dzięki SQJ, po opróźnieniu tego kosza Norton Protected mam ponad 15Gb wolnego miejsca na dysku :) Dawno nie dostałem takiej trafnej odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...