ko5ma Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A, jeszcze jedno. Czy może to być spowodowane przez zbyt wysokie napięcie dawane przez zasilacz? Mam HuntKey 300W, vcore 1.79-1.82 zamiast 1.75 (sprawdzalem, w biosie jest ok) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Siedzę na strychu w domu u babci pykam w flaschpointa prawie przeszedłem o ku!$%@ czołgi!!! komp chwyta zwiechę reset.... patrzę temp procesora 75 stopni 8) 8) nie wiem ile było na strychu ale cały byłem spocony :) a Ja polecam WC i tyle wiatraków nie warto kupować prawie przeszedles czlowieku ?:), to slaby kiler z ciebie :P,falasha to ja skonczylem w czasie zimowej sesji ;),ja juz skonczylem 3 dodatkowe kampanie, teraz sciagam red hammera i czekam na resistance :), a w robocie jest 200 misji single player, popraw sie :) Holman co ty pogrzało Cię :D :!: ja flasha przeszedłem w 5 dni teraz pykam po sieci i rózne dodatki i misje ściągam no wiesz co żeby nie przejsć flascha przez rok WSTYD :!: a resistance już miałem zajeboza!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Jak myslicie :?: Czy nie lepiej kupic Volcano 7 bez "+" za 90zl niz z "+" za 144 :?: Oplaca sie doplacic? Jaka jest roznica temperatury :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Sa jeszcze jakies Dr Thermal :? heh podobno dobrze wychodza w testach 8O A 2000+ i temp 42C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Siedzę na strychu w domu u babci pykam w flaschpointa prawie przeszedłem o ku!$%@ czołgi!!! komp chwyta zwiechę reset.... patrzę temp procesora 75 stopni 8) 8) nie wiem ile było na strychu ale cały byłem spocony :) a Ja polecam WC i tyle wiatraków nie warto kupować prawie przeszedles czlowieku ?:), to slaby kiler z ciebie :P,falasha to ja skonczylem w czasie zimowej sesji ;),ja juz skonczylem 3 dodatkowe kampanie, teraz sciagam red hammera i czekam na resistance :), a w robocie jest 200 misji single player, popraw sie :) Holman co ty pogrzało Cię :D :!: ja flasha przeszedłem w 5 dni teraz pykam po sieci i rózne dodatki i misje ściągam no wiesz co żeby nie przejsć flascha przez rok WSTYD :!: a resistance już miałem zajeboza!!!! no i prawidlowo :), pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...