cysio Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 czy to normalne ze athlon 2,6 Ghz na orginalnym amd coolerze ma 67 stopni ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 czy to normalne ze athlon 2,6 Ghz na orginalnym amd coolerze ma 67 stopni ????hmm....a jak myślisz :?: To że ma 67 stopni na normalnym boxowym coolerku to normalne.Nienormalne by było jak by tyle było na jakimś dobrym coolerku.TO jest za wysoka temp..I raczej to niejest athlon 26ghz tylko 2600+ prawda :?: .Ale tak siegłębiej zastanowić to chyba o jakies 7 stopni za duza tamp...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 temperatura trochę za wysoka o ok. 7-10st. jak na boxa, nie napisałeś jaką masz obudowę, czy wyciszaną matami itp. Może się okazać, że przyczyną tak wysokiej temperatury nie jest cooler, a brak cyrkulacji powietrza w obudowie. Jaką masz temp mainboarda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysio Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 mainboard ma ok 32 stopni mam zwykla obudowe atx , nie mam zadnych mat wyciszajacych dzisiaj mialem tem 71 stopni :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 a boczna balcha zdjeta :?: Jaka mobo :?: Jak pokaze CI że masz 70 stopni dotknij palcem spód radiatora od proca.Powinieneś siepopażyć jak ma tyle.Bo moze masz poprostu błędny odczyt :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Albo moze zle zalozony firmowy "kulerek" z guma zamiast pasty porzadnej termoprzewodzacej taka temp powoduje :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Albo moze zle zalozony firmowy "kulerek" z guma zamiast pasty porzadnej termoprzewodzacej taka temp powoduje :?:ogólnie wiadome jest ze boxowe coolery sado bani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Albo moze zle zalozony firmowy "kulerek" z guma zamiast pasty porzadnej termoprzewodzacej taka temp powoduje :?: do box daja CM i one maja gume Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...