Gabryt Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Mam plyte ATREND ATC-6220 ze zlaczem SLOT1. Co maxymalnie mozna wsadzic zamiast Pentium II 300Mhz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 hmm proponuje strone producenta ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryt Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ...kiedy nie ma juz strony producenta tej plyty. ATREND wypad z rynku , a mnie plyta caly czas dziala bez zarzutu, tylko chcialbym to wszystko troche przyspieszyc. Podkrecilem juz procka do 450 , jest roznica i to znaczna , ale moze mozna cos wiecej? Na Allegro jest dyuo roznych SLOTOWYCH procesorkow w dobrych cenach, ale szukam kogos kto cos podobnego robil z ta plyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 hmm proponuje strone producenta ... Tak.. Tylko takowa juz nie istnieje :D O ile dobrze pamietam na tej płycie obsadzisz max PIII 600MHZ (Tylko rdzeń Katmai) Aha..tylko biosa zaktualizuj: http://www.etos.com.pl/wsparcie/serwis/ste...i/bios/a-trend/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryt Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ... Na tej stronie nie ma najnowszego BIOSA . Ja mam nowszy, ale to tak na marginesie. Dzieki za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Mam tą płytę, lata na niej PIII 500@560 mhz. Szczerze mówiąc sugerowałbym zmianę płyty :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryt Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 A na jakim FSB (100 czy 133 ) chodza te procki PIII 500 lub 600 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 100Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 P3 600 MHz jest w dwóch wersjach: na szynę 100 i na szynę 133 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...