grzesio Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 mgr inż. 'Stochastic vulnerability of slender structures to design parameters'. Praca in english :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytooss Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Licencjat: "Polish subtitles of selected movies available on the Internet." :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Licencjat: "Polish subtitles of selected movies available on the Internet." :DJaja sobie robisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytooss Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Jaja sobie robisz?Ja? Nieee... :D Nigdy nie widziałeś jakie "piękne" są polskie napisy do DivX-ów? A ja je "zanalizowałem"... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...