Irek666 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 otoz nie wiem czy tego typu karty graficzne beda dzialac na AGP x2, poinewaz na plycie glownej mam max x2 a chciale kupic sobie grafe, a plyty glownej nie mige nowszej bo mam wodzielca 3 3000 i nie wejdzie mi w port AGPx8 . a wiem ze jak jakas firma reklamuje swoj produkt to pisze tylko zazwyczaj "obsluga AGP x4 , x8" albo tylko x8 wiec jesli ktos wie cos na ten temat to prosze o komentarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 otoz nie wiem czy tego typu karty graficzne beda dzialac na AGP x2, poinewaz na plycie glownej mam max x2 a chciale kupic sobie grafe, a plyty glownej nie mige nowszej bo mam wodzielca 3 3000 i nie wejdzie mi w port AGPx8 . a wiem ze jak jakas firma reklamuje swoj produkt to pisze tylko zazwyczaj "obsluga AGP x4 , x8" albo tylko x8 wiec jesli ktos wie cos na ten temat to prosze o komentarz. Raczej nie obsłuży ponieważ jeśłi karrta obsługuje AGP x8 to max nizej to x4 / Kup GEFORCE 3 ti 200 na agpx4 to pujdzie nbapewno i bedzie 3razy wydajniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...