XES1987 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Jak w programie SetFSBu_645U.exe zmienic FBS bu ustawiam i nic sie niedzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Jak w programie SetFSBu_645U.exe zmienic FBS bu ustawiam i nic sie niedzieje1. Nie zakładaj takich samych topików. Wystarczy, jak raz o coś zapytasz. 2. Wersja SetFSB, którą masz, jest w ogóle odpowiednia dla Twojej płyty? Bo są różne wersje. 3. FSB, a nie FBS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XES1987 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 program obsługuje moją płyte czyta FSB ale jak ustawiem inne to i tak nic nie daje> a topoki to dlatego że jeden nagle znikł i niewiem dlaczego i to nie pierwszy topik który znikł :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Nie znikł. Był cały czas, w innym dziale. Usunęłam dopiero, jak zobaczyłam, że założyłeś drugi. Co do znikania: znikają te, które nie są zgodne z regulaminem, czyli najczęściej te, w których jest mowa o czymś, o czym już na forum wiele było i wystarczy trochę poczytać, zajrzeć do FAQ, skorzystać z wyszukiwarki. Czy po ustawieniu innego FSB zatwierdzasz je, wciskając przycisk "set FSB"? Tu masz instrukcję w obrazkach: http://www.page.sannet.ne.jp/k-hazama/setf...adme/readme.htm. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XES1987 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Robiłem tak samo ale wałek nic niedaje daje SET a potem GET i pokazuje taką samą jak była. I jeszcze jedno pytnie czy wam tesh kazał skopiowac plik GIVEIO.SYS do katalogu programu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Robiłem tak samo ale wałek nic niedaje daje SET a potem GET i pokazuje taką samą jak była. I jeszcze jedno pytnie czy wam tesh kazał skopiowac plik GIVEIO.SYS do katalogu programu?Set > Get? A co chcesz w ten sposób osiągnąć? Przecież kasujesz to, co "set" ustawiło. Plik GIVEIO.SYS jest potrzebny do pracy tego programu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...