finalcell Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Pokarzcie foty jak sobie poradziliście z kablami w obudowie bo ja już sie tyle męczyłem i sie poddałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 poszukaj ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 To moj porzadek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 A po cholere porządek? :P Ja tam mam wszystko spontanicznie porozrzucane ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 to nie jest moj niestety, ale ladniutki guide http://evolvesystems.netfirms.com/html/wireguide.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Agooshia - widać kobiecą ręke :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 to nie jest moj niestety, ale ladniutki guidehttp://evolvesystems.netfirms.com/html/wireguide.html nazwałbym to porządek z jednej strony :) Ja mam trochę bałaganu w obudowie (nie wiecie gdzie można dostać kable SATA 20-30cm) :oops: a poza tym nie będe rozbierał całej obudowy żeby podpiąć dodatkowy kabel :roll: I tak nieźle wkomponowałem ATX12V i fana od zasilacza grrr te sata :( chyba je potne i posztukuje - będzie ładniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 To moj porzadek ;) Hej, zrób fotkę z perspektywy prawo-boczno-tylnej, to zobaczymy gdzie chowasz kable :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ta tylko ze agoosia nic nie ma w kompie ja mam np. jeszcze sblive, sieciowke, kontroler SCSI 2 dyski, cdrw - cd-roma, yy kabelek od irdy no i WC, i pozadku za ciach!a nie mozna zrobic jak ktos ma tylko grafe i to wszysko to porzadek jest tak czy siak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 W tym kompie jest cd - r , jeden dysk , dodatkowe porty na usb , maly modzik plyty (dodatkowe dwa kabelki) , ram grafa i sieciowka... fakt gddyby tam bylo wiecej rzeczy to pewnie trudno byloby utrzymac porzadek ale wcale nie staje do konkursu pt. "wrzuc co mozesz do kompa i zrob tam porzadek", po prostu jest tam to co mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Po prostu genghiskhan zazdrości ci Agooshia ;) (no offence) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Po prostu genghiskhan zazdrości ci Agooshia ;) (no offence)pewnie tak :D u mnie po zdemontowaniu WC w budzie panuje nielad artystyczny, a fotki nie zrobie z dwoch powodow: raz, ze nie mam czym a dwa to przetwornik cyfrowy z aparatu by sie spalil jakby zobaczyl co tam jest :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Porzadek to rzecz wzgledna:) BTW - niedlugo wuce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 a moj tymczasowy balaganik kabelkowy wyglada tak: arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 najgorszy dla mnie jest kabel od ziasiłki bo mam falkona i chefiteca i gurą nie da rady puścić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Wszystko da sie w miare dobrze ukryc. Niestety trudno jest kwadratem ilosci rzeczy w kompie. Niedlugo postaram sie zapodac fotki, jak tylko dokoncze moje dzielo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Zdjęcie już nieco nieaktualne: 1. Zrobiłem porządek z kablami od HDD 2. Nowa zasiłka ma nieco wiecej kabli 3. Wiecej wentyli Mimo to, porządek w miare jest: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 osiągnołem sukces jestem z tego średnio zadowolony ale jest git tylko kabel od zasiłki mi przeszkadza ale jak bedzie bloczek to nie bedzie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...