wronka Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 A czy kupi samego pada os ps2?i jaka jest cena względem pada od ps1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 mozna tez pada od xpudla wziac.. wtedy wystarczy obciac oryginalna wtyczke i wlutowac usb.. ale do 'soccera' to chyba lepiej od ps2.. co innego do samochodowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Nie mam "doświadczenia" w sprawie padów, ale ja przymierzam się do zakupu tego: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7543 Taka fajna imitacja pada od PS2 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Nie mam "doświadczenia" w sprawie padów, ale ja przymierzam się do zakupu tego: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7543 Taka fajna imitacja pada od PS2 :lol: IMHO lepiej dolozyc pare zlotych i kupic oryginalnego pada do PS2 + przejsciowke. Testowalem go na PS2 ponad 2 lata, wiem co mowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 PAnowie wybór może być tylko jeden!!! Pad do PSX(teraz PS ONE) kosztuje ok 80zł+Przejsciówka ok 30zł,razem(prawie) stówa i jest Full Wypas :D ,no albo Dual 2,ale jest oczywiście droższy. Co do różnic między padem PSX a PS2 to: 1.Przyciski analogowe ofkoz w Dual 2,ale chyba raczej w grach na PC się nie przydadzą(mam pada z PSX do PS2 i po 4 latach krzyżak trochę nie styka ale analogi są chyba nie do zdarcia,a na nich się przeważnie lepiej gra-przynajmniej mi :) 2.Trochę bardziej precyzyjna "gałka" w drugim Dualu. 3.Lepsze wstrząsy Dual schocka 2(minimalnie) 4.Padzik do PS2 jest trochę lżejszy. I to tyle,więcej różnic nie pamiętam,za wszystkie grzechy ..nie to nie ten temat sorryy :D Generalnie najlepszym wyborem według mnie będzie orginalny,nowy pad do PS ONE+przejsciówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 hehe 30 +80 = prawie stówa hihi ja znalazłem za 62zł w sieci thrustmaster dual analodg i chyba go kupię ale jeszcze mósze sprawdzić dostawcę(zadzwonić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Tu jest przejsciowka PSX/PS2 -> USB za 35zł. Maja tez duzy wybór padów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 jeszcze ja się dołącze do tematu zdecydowanie brac pada od psx-a , ja juz zrobiłem bład kupiłem logitecha tydzień grania w nfs6 i coś lata w nim (dodam że to juz drugi pad, po wymianie gwarancyjnej) a obchodze się z nimi delikatnie nie to co było przy psxach rzucanie padem i bicie w niego (a i tak mu nic nie było) to tyle Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Sorry, wkleiłem niewłaściwy link (tamten tez jest dobry, ale miał być lepszy). Nowy, prawidłowy link jest TUTAJ. Tu jest wiecej padów, niestety nie ma orginalnych DualShock'ów dla PSX :( . W ogóle to nigdzie (w znanych mi sklepach internetowych) nie widzilem orginalnych padów do PSX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 hehe 30 +80 = prawie stówa hihi ja znalazłem za 62zł w sieci thrustmaster dual analodg i chyba go kupię ale jeszcze mósze sprawdzić dostawcę(zadzwonić) powiedz mi gdzie, bo ja tez bym sobie kupil nowego, tylko, ze dual power Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 właśnie są tylko dual analogi http://www.korsarz.ids.pl/index.htm?cat2.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 A może ktoś mi podesłać te stery na maila,bo coś nie wiem jak je zesać,coś mi się wali,wielkie THX!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 A może ktoś mi podesłać te stery na maila,bo coś nie wiem jak je zesać,coś mi się wali,wielkie THX!!!jakie stery?? te do thrustmastera?? jezeli tak to waza prawie 15MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ONLY Logitech Wingman RumblePad. Nigdy mnie nie zawiódł! Mam go juz 2 lata i od zawsze jest precyzyjny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Te do USB<->PS!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...