ksiaze Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Czy ktos moglby mi podpowiedzec lub wskazac jakis link jak zdiac radiator z NB?? Odczepilem te nozki, ale jest jeszcze przyklejony ta "guma do zucia" i za nic nie chce sie ruszyc!! :cry: Probowalem na sile go poprostu zerwac, ale nic z tego i nie chcialbym uszkodzic plyty. Kupilem juz radiator zalmana na NB + Arctic Ceramique ale na razie wszystko lezy w szufladzie! Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Czy ktos moglby mi podpowiedzec lub wskazac jakis link jak zdiac radiator z NB?? Odczepilem te nozki, ale jest jeszcze przyklejony ta "guma do zucia" i za nic nie chce sie ruszyc!! :cry: Probowalem na sile go poprostu zerwac, ale nic z tego i nie chcialbym uszkodzic plyty. Kupilem juz radiator zalmana na NB + Arctic Ceramique ale na razie wszystko lezy w szufladzie! Marcin . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 zmien nazwe tematu bo ci go wywala ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 FAQ Jesteś nowy, więc sama zmienię temat, ale jeżeli założysz kolejny topik o równie wymownym tytule (".."), to natychmiast wyląduje on w koszu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 włóż do lodówki (poważnie!!!) powinien odpasc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ja poprostu krecilem go w kolo.w pewnym momencie puscil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Ja wyjąłem płyte pierdyknąłe suszarke do włosów i ogień w końcu gnoja wywaliłem :D (a szczególnie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o co jest pod nim). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 odpal komputer najlepiej poloz poziomo :) odpaljakas wymagajaca gre 3d (wtedy najbardziej sie nagrzewa nb) i jak juz osiagnie odpowiednia temperatoorke to wylczasz kompa i sciagasz radiator Kompa poloz poziomo zeby ci w czasie grania sie radiator nie zsunal na cos waznego :) np grafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 a ja wzialem farelke :D i potrzymalem na full obrotach nad nb okolo minuty i zeszedl bez zajakniecia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Ja proponuje młot pneumatyczny !! Tylko na ścieżki mobo uważaj!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 mi reed zwrocil uwage na przymusowy urlop jesli bede zartowal sobie w postach bez podania przyczyny, a tobie marioskarpa nie, to niesprawiedliwe ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 mi reed zwrocil uwage na przymusowy urlop jesli bede zartowal sobie w postach bez podania przyczyny, a tobie marioskarpa nie, to niesprawiedliwe ;( Nie pomyslales ze reed ma poza forum jakies tam swoje zycie zawodowe i osobiste i nie moze siedziec 24/7 na forum ?? Oczywiscie MARIOSKARPA tez sie zalapie na przymusowy urolp jezeli bedzie udzielal tak "pomocnych" odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ja swoj ukrecilem na zimno wyjmujesz te plastikowe koleczki lapiesz za radiator i krecisz. operacia trwa do dwoch sekond maxmalnie. sprawdzalem na trzech plytach 2 asusy (nForce2 i kt333) i msi(kt400) z tych nich asus dziala na pewno a 2 innych nie sprawdzalem (jeszcze) bo czekam na pamieci jak dojda to sprawdze i napisze pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...