Skocz do zawartości
ksiaze

zdejmowanie radiatora

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos moglby mi podpowiedzec lub wskazac jakis link jak zdiac radiator z NB??

Odczepilem te nozki, ale jest jeszcze przyklejony ta "guma do zucia" i za nic nie chce sie ruszyc!! :cry: Probowalem na sile go poprostu zerwac, ale nic z tego i nie chcialbym uszkodzic plyty.

Kupilem juz radiator zalmana na NB + Arctic Ceramique ale na razie wszystko lezy w szufladzie!

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos moglby mi podpowiedzec lub wskazac jakis link jak zdiac radiator z NB??

Odczepilem te nozki, ale jest jeszcze przyklejony ta "guma do zucia" i za nic nie chce sie ruszyc!! :cry: Probowalem na sile go poprostu zerwac, ale nic z tego i nie chcialbym uszkodzic plyty.

Kupilem juz radiator zalmana na NB + Arctic Ceramique ale na razie wszystko lezy w szufladzie!

Marcin

. .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odpal komputer najlepiej poloz poziomo :) odpaljakas wymagajaca gre 3d (wtedy najbardziej sie nagrzewa nb) i jak juz osiagnie odpowiednia temperatoorke to wylczasz kompa i sciagasz radiator

Kompa poloz poziomo zeby ci w czasie grania sie radiator nie zsunal na cos waznego :) np grafa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi reed zwrocil uwage na przymusowy urlop jesli bede zartowal sobie w postach bez podania przyczyny, a tobie marioskarpa nie, to niesprawiedliwe ;(

Nie pomyslales ze reed ma poza forum jakies tam swoje zycie zawodowe i osobiste i nie moze siedziec 24/7 na forum ??

Oczywiscie MARIOSKARPA tez sie zalapie na przymusowy urolp jezeli bedzie udzielal tak "pomocnych" odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja swoj ukrecilem na zimno wyjmujesz te plastikowe koleczki lapiesz za radiator i krecisz. operacia trwa do dwoch sekond maxmalnie.

sprawdzalem na trzech plytach 2 asusy (nForce2 i kt333) i msi(kt400)

z tych nich asus dziala na pewno a 2 innych nie sprawdzalem (jeszcze) bo czekam na pamieci jak dojda to sprawdze i napisze pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...