Gość Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 pytam tych co maja czuja we wszelkiego rodzaju inwestcjach czy jest jakas szanasa ze cena zestawu athlon 64 i ta plyta MSI z komputronika spadnie go konca grudnia do ok 2000-2300?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 oczywiscie, ze tak! czuj, czuj, czuwaj!!! a na serio-zarowno AMD jak i Intel obnizaja ceny na proce.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ja szczeże wątpie biorąc pod uwagę rosnacy kurs euro i zblizajace sie swiea typu mikołaj i gwiazdka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Moim zdaniem jak najbardziej realne. Skoro teraz kosztuje 2745zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 to jak euro spadnie to bedzie ekstra mam sobie upgrade wybrac do swiat :) (wreszcie :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 to jak euro spadnie to bedzie ekstra mam sobie upgrade wybrac do swiat :) (wreszcie :D )"Jeśli" spadnie... jak narzie nasi "kochani" politycy grzebią przy gospodarce i jest możliwość podniesienia się euro nawet do 5PLN. Teraz jest idealny moment na ostatnie zakupy, bo potem ceny pójdą do góry ze względu na mikołki itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Pamietaj ze na swieta ceny sprzetu koputerowego troszke ida w gore Wiekszy popyt wieksza cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Moim zdaniem jak najbardziej realne. Skoro teraz kosztuje 2745zł... Ja uważam iż szanse sa bardzo małe. Znacznie niepokoje społeczne i polityczne nie sprzyjają polskiej gospodarce do znajduje odzwierciedlenie m.in., w cenie Euro. Dodatkowo ceny sprzętu komp. zawsze rosną w okolicach świąt więc moim zdaniem bardzo optymistycznym by było założenie iż ten zestaw będzie na poziomie ~2500 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 a jak sadzicie co bedzie z cenami miedzy swietami a nowym rokiem?? bo mi fakturka z data zkupu w tym roku jest potrzebna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Raczej nie zdążą spaść. Ja w zeszłym roku klamoty 29 grudnia kupowałem i jak bym z 10 dni poczekał to 10-15% bym zaoszczędził. Kupuj teraz, póki na magazynach mają graty kupione w czasie gdy złoty był więcej wart. IMO będzie podwyżka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 uhuh na overclockers.com pisali jescze przed premierą athlona 64 że ceny spadną mocno dopiero w lutym... poczytajcie czasem troche... ciekaw rzeczy odnosnie AMD, Intela i handlu prockami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Ceny oczywiście spadną, ale...... spadnie cena w euro i dolarach więc nie wiadomo właściwie jakie będą ceny u nas, zależy czy złoty znowu straci czy nadrobi wkońcu trochę. Jaki myślicie czy jest szansa na mocniejszy złoty ??? Sam się przymierzam do upgrade'u sprzętu i czekam (być może naiwnie) na to aż złoty coś odrobi. Bo o zgrozo Karta która niedawno kosztowała 430zł teraz po upadku naszej waluty kosztuje 480zł :( :( : :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...