Skocz do zawartości
Gość

do majacych czuja ;)

Rekomendowane odpowiedzi

to jak euro spadnie to bedzie ekstra mam sobie upgrade wybrac do swiat :) (wreszcie :D )

"Jeśli" spadnie... jak narzie nasi "kochani" politycy grzebią przy gospodarce i jest możliwość podniesienia się euro nawet do 5PLN. Teraz jest idealny moment na ostatnie zakupy, bo potem ceny pójdą do góry ze względu na mikołki itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem jak najbardziej realne. Skoro teraz kosztuje 2745zł...

Ja uważam iż szanse sa bardzo małe. Znacznie niepokoje społeczne i polityczne nie sprzyjają polskiej gospodarce do znajduje odzwierciedlenie m.in., w cenie Euro. Dodatkowo ceny sprzętu komp. zawsze rosną w okolicach świąt więc moim zdaniem bardzo optymistycznym by było założenie iż ten zestaw będzie na poziomie ~2500 pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie zdążą spaść. Ja w zeszłym roku klamoty 29 grudnia kupowałem i jak bym z 10 dni poczekał to 10-15% bym zaoszczędził.

Kupuj teraz, póki na magazynach mają graty kupione w czasie gdy złoty był więcej wart. IMO będzie podwyżka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny oczywiście spadną, ale......

spadnie cena w euro i dolarach

więc nie wiadomo właściwie jakie będą ceny u nas, zależy czy złoty znowu straci czy nadrobi wkońcu trochę.

Jaki myślicie czy jest szansa na mocniejszy złoty ???

Sam się przymierzam do upgrade'u sprzętu i czekam (być może naiwnie) na to aż złoty coś odrobi.

Bo o zgrozo Karta która niedawno kosztowała 430zł teraz po upadku naszej waluty kosztuje 480zł :( :( : :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi