marek42 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 przyplatał mi sie jakis syff do przegladarki tzn dodatkowy pasek wyszukiwań daje prawym myszy i odchaczam żeby sie wyłaczył ale za chwile włacza sie znowy!!! może ktoś podpowie jak to odinstalować?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 z tego co pamiętam to kilka tego typów "syfków" miały uninstalki, więc sprawdź czy jest w dodaj/usuń, jeśli nie poszukaj w opcjach internet explorera niektóre syfki uninstalki dodawały właśnie tam. Nie jest to typowy trojan więc na jego instalacje musiałeś wyrazić zgodę np na stronach z crackami :lol: tak czy inaczej powinno Ci się powieść. Jakbyś nie umiał sobie poradzić zrób sreenshota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 przesiadz sie na opere :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 przesiadz sie na opere :)Opanuj sie! Pytanie brzmialo "Jak odinstalowac?", a NIE "Przyczepil mi sie pasek. Na jaka mam sie przesiasc przegladarke?". Jezeli nie bedzie opcji odinstalowania w Dodaj-Usun Programy, pozamykaj wszystkie okna IE. Uruchom nowe, kliknij Widok - Paski narzedzi... tam bedziesz mial swoj pasek. Odznacz go, zamknij przegladarke. Nastepnie wywal z rejestru wszystkie klucze o nazwie paska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...