Skocz do zawartości
KOala

Drżący cooler!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Jaj sobie nie róbcie- rady, żeby kupić sobie nowy nie potrzebuję- zapłaciłem za ten wiatrak ponad stówę!!! Chodzi o to, że chyba zrobił się niewyważony, bo drga i jego drgania przenoszą soę na całą obudowę, która działa jak pudło rezonansowe- biurko też mi dzwoniło, ale postawiłem konpa na filcowych podkładkach. Powtarzam- chcę znależć prosty sposób na wyważenie coolera, albo ewentualnie namiary na nawy wiatrak (nie wiem czy można gdzieś kupić?) bez radiatora- mam jakiegoś Golden Orba!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaj sobie nie róbcie- rady, żeby kupić sobie nowy nie potrzebuję- zapłaciłem za ten wiatrak ponad stówę!!! Chodzi o to, że chyba zrobił się niewyważony, bo drga i jego drgania przenoszą soę na całą obudowę, która działa jak pudło rezonansowe- biurko też mi dzwoniło, ale postawiłem konpa na filcowych podkładkach. Powtarzam- chcę znależć prosty sposób na wyważenie coolera, albo ewentualnie namiary na nawy wiatrak (nie wiem czy można gdzieś kupić?) bez radiatora- mam jakiegoś Golden Orba!!!!

KOala, jaks dziwnie piszesz ?

Wentyl nbie mogla Ci sie "rozwazyc" !

jezeli nie masz urwanego jakiegos skrzydelka, to widocznie lozysko Ci sie zjebalo

nie ma innego wytlumaczenia, jezeli wczesniej chodzil dobrze, a mechanicznie go nie uszkodziles !

nie wiem czy idzie zalatwic takie lozyska ?

wywazyc bynajmniej Ci sie nie uda, no co Ty ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...