KOala Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Czy można jakąś chałupniczą metodą wyważyć coolera??? Może ktoś ma jakieś doświadczenia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 naposz dokladnie o co ci chodzi bo jakoś nie wiem za bardzo o co ci chodzi dokladnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Mialem taki cooler przy starym kompie od zasilacza, zaczal glosno chodzic powiem wiecej bardzo glosno.Od czego masz tego coolera?Ja swojego rozkrecilem i wlozylem uszczelke i stary komp chodzi jak nalezy:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Czy można jakąś chałupniczą metodą wyważyć coolera??? Może ktoś ma jakieś doświadczenia?? Tak, przez wymianę wiatraka na nowy, lepszy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Jaj sobie nie róbcie- rady, żeby kupić sobie nowy nie potrzebuję- zapłaciłem za ten wiatrak ponad stówę!!! Chodzi o to, że chyba zrobił się niewyważony, bo drga i jego drgania przenoszą soę na całą obudowę, która działa jak pudło rezonansowe- biurko też mi dzwoniło, ale postawiłem konpa na filcowych podkładkach. Powtarzam- chcę znależć prosty sposób na wyważenie coolera, albo ewentualnie namiary na nawy wiatrak (nie wiem czy można gdzieś kupić?) bez radiatora- mam jakiegoś Golden Orba!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Jaj sobie nie róbcie- rady, żeby kupić sobie nowy nie potrzebuję- zapłaciłem za ten wiatrak ponad stówę!!! Chodzi o to, że chyba zrobił się niewyważony, bo drga i jego drgania przenoszą soę na całą obudowę, która działa jak pudło rezonansowe- biurko też mi dzwoniło, ale postawiłem konpa na filcowych podkładkach. Powtarzam- chcę znależć prosty sposób na wyważenie coolera, albo ewentualnie namiary na nawy wiatrak (nie wiem czy można gdzieś kupić?) bez radiatora- mam jakiegoś Golden Orba!!!!KOala, jaks dziwnie piszesz ? Wentyl nbie mogla Ci sie "rozwazyc" ! jezeli nie masz urwanego jakiegos skrzydelka, to widocznie lozysko Ci sie zjebalo nie ma innego wytlumaczenia, jezeli wczesniej chodzil dobrze, a mechanicznie go nie uszkodziles ! nie wiem czy idzie zalatwic takie lozyska ? wywazyc bynajmniej Ci sie nie uda, no co Ty ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 No rzeczywiście masz rację- to wina łożysja, albo coś się gdzieś przykleiło do łopatki- ale raczej to rzeczywiście łożysko się rozjechało. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...