poca Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Otóż mam tego GF3 i kiedyś dałem kompa do serwisu bo coś mi zwalniała winda. Gość powiedział że coś sie dzieje z kartą, przegrzewa się. Kiedyś jak uruchamiałem kompa do wentylator na karcie działał cicho. A teraz najpierw helikopter i lekkim terkotem ;) , a później wszystko ucicha. Facet powiedział że trzeba karte do serwisu oddać. Ale po co będe dawał jak to np. tylko zły wentylator. Pomocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 moze go naoliw? moze kup nowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 zeby takie pier... ladowac na forum , sproboj naoliwic , jesli nic nie da kup nowy wentyl i po zabiegu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 jeszcze raz napiszę jak ja mam - dokłądnie w tej samej karcie mam wyłączony wentek od karty i przymocowany (przyklejony plastrem) wentylator 8cm Arctic cooling. Popierwsze mam w końcu ciszę , po drugie myślę że chłodzi też lepiej. Ale zrobisz jak bedziesz chciał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Już oliwiłem. To ale ten wentyl tak terkocze. Dzisiaj zainstaluje majego starego Zalmana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 a janapisze bo nikt jeszcze nie napisal - SZUKAJ - czasem sie przydaje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...