krawcu Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Mój problem wygląda tak: Mam płytke asus'a a7v600 na niej barton 2500+ , karta g-force 2 i inne tego typu (kontroler, sb live), 3 twarde , cdrw i dvd. po zamontowaniu procka wszedl do biosa i pokazal ladne 1833 MHz i ok. Ładuje windowsa xp pro i po kilkunastu minutach pracy restart i wchodzi do biosa pokazuja ze taktowanie procka jest nieprawidlowe. mysle ok i daje ustawienia manualne (11 x 166) i save . Podczas ładowania windy (sam początek) wyskakuje niebieski ekran i restart kompa - znowu to samo. To czyszcze CMOS i od nowa. Windows ładuje się i po czasie restart. I tak w kółko. Co to może być. Zasilacz mam oryginalny chieftec 360 W w pieknie (poza tematem) zmodowanej obudowie Dragon. Pomóżcie - liczę na was. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 to wyglada na uszokdzenie mobo, a czy kasuje ci sie takze data i godzina? bo jak tak to sprobuj upgradnac BIOS badz wymienic bateryjke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 hmm...niewiem czy zrozumiałem ale zmieniłeś proca i mobo i chcesz dopalic stary system który chodził i był instalowany na innym sprzęcie :?: Jak tak to powiem tylko że czasem to sie udawało, naprzykła muj xp odpaliłsiena mobo msi bez problemu aleczasem tak sienieda.Sprubuj na nowo zainstalowaćsystem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Problem został rozwiązany - powodem była kość RAM'u która nie współpracowała z procem - mam już nową pamięć i wszystko gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...