Wnuq Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 WItam. Mam dysk Maxtora 120GB na SATA. Czy jest mozliwosc w jakims programiku odczytac SMARTa z niego? Aida32 nie pokazuje ani wlasciwosci tego dysku ani wlasnie SMARTA. System to Win XP jakby co :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 a jaka płyta :?: bo np. gdy dysk mam podpiety do SB intela ICH5R to działa mi smart a gdy podepne do SIL3112 to nie mam odczytów :| - jedynie programik do kontrolera może mi podać dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuq Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Plyta to Soltek SL-75FRN2-RL z zintegrowanym na plycie kotrolerem Promise. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...