worm9268 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Witam! Czy ktoś próbował wgrać BIOS Asusa A7N8X do płyty Asus A7N8X-X ?? Jeżeli tak to proszę o małe info (co się wtedy działo... :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Chyba nawet nie zdolasz wgrac ,chyba ze chipa z biosem ze zwyklego A7n8x wsadzisz. Ale ja bym nie ryzykowal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Słuszna uwaga :) Nawet ne próbuj. Pomijajac fakt ze jakims cudem ominiesz blokade dla "obcych" biosow, to moze sie okazac w nastepnej kolejnosci koniec zabawy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm9268 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Słuszna uwaga :) Nawet ne próbuj. Pomijajac fakt ze jakims cudem ominiesz blokade dla "obcych" biosow, to moze sie okazac w nastepnej kolejnosci koniec zabawy.. oki dzięki za help :) Dobrze, że mnie ostrzegilście, bo już chciałem tego BIOSa podmieniać... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...