Skocz do zawartości
macone

Gainward FX5600 ile kręcic???

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem czy masz podkrecony proc ( chyba nie ) bo mi ten link do 3dm niedziała ? ale tak czy siak niezmienia to faktu że mega słaboo nie wstyd ci ze ja na starym poczciwym gf3 ti200 mam wiecej markow :) (joke) ciekawi mnie ile dałes za tą grafe ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty a masz podrasowanego procka ? bo w 3dmarku widze ze masz fbs 138 moze pci ci podskoczylo do 38mhz i zaniza wyniki  :roll: juz nie mam pojecia moze defrag zrob <LOL>moze nigdy nie robiles :(

Procek chodzi na 138 mnoznik x13 ,PCI/AGP 34/68 to chyba nie to.Defrag robiony regularnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm a ta karta to ultra2 wersja bo z tamtego linku nic nie znalazlem moze przez to :> i czy pamieci sa kolo chipsetu zakryte radiatorem czy po bokach bez radiatora z radiatorami zakrytymi to wersje golden sample najlepiej sie rasuja

GAINWARD FX PowerPack!

Ultra/760 TV/DVI

dalem za nia 700zl a radiatorki sam nakleilem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli to nie jest golden sample nie chce cie zalamywac ale za 700zl mozna kupic g4ti co bedzie bic fx w 2001 ale w 2003 moze byc gorszym a kasa ktora zostaje mozna przeznaczyc np na kupienie lepszego procka itp no i mozliwe ze to 1 wersja fx5600 najmniej udana 2 wersja po tuningu dogania 9600 radka a czasem przebija go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...