Skocz do zawartości
sinus

Rozwalilem L-ke!! :D Na 6 godzinie jazd!!

Rekomendowane odpowiedzi

Czujecie to! Jechalem wlasnie autkiem (punto II) i na skrzyzowaniu skrecalem w lewo, zatrzymalem sie, ale gosc z naprzeciwka tak zapierniczal, ze wpadl w poslizg jak zaczal hamowac (mokro bylo) ze we mnie wpierniczyl! :evil:

Jeszcze nie mam prawka a juz jestem spisany, przeszlem "dmuchanie" :D i niedlugo czeka mnie proces! Bo paly nic nie ustalily....

Ale jaja! Zdazylo sie komus z was cos podobnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze koty za ploty... a odpowiedzialnosc poniesie instruktor. Stalo sie cos komus ? Dzisiaj tez o malo co nie wjechalem w felicie kombi, bo paniusia w maluszku jadaca przed felicia skrecala w lewo z srodkowego pasa, wiec ja i koles w skodzie po hamulcach ale na szczescie nie bylo mokro i udalo sie wyjsc z opresji. Co ciekawe odwrocila sie w nasza strone z usmiechem na twarzy i dymem z naszych opon w zebach :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie tak jak napisal Ituriel wine ponosi ten gosc co we mnie wpakowal, bo nie dosc, ze zapierniczal tak, ze nie zdolal wychamowac, chociaz zaczal hamowac daleeeko... a po drugie to wjechal na skrzyzowanie na zoltym, jesli nie na czerwonym, bo jak we mnie walnal to zaraz zaczeli jechac z bokow...

Alkomat pokazal 0,00! A co mial pokazac skoro od roku nie mam alkoholu w ustach! :) Ale zachowalem sobie ustnik na pamiatke! :lol:

A co do instruktora, to mi go szkoda, bo gosc jest zarabisty, sam zalozyl szkole, ma jedno auto...

Znajomy od taty, mieszka w mojej dzielnicy....

Mam tylko nadzieje, ze sie do mnie nie zrazi nie kaze mi przejezdzic tych pozostalych 15 godzin na placyku! :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie tak jak napisal Ituriel wine ponosi ten gosc co we mnie wpakowal, bo nie dosc, ze zapierniczal tak, ze nie zdolal wychamowac, chociaz zaczal hamowac daleeeko... a po drugie to wjechal na skrzyzowanie na zoltym, jesli nie na czerwonym, bo jak we mnie walnal to zaraz zaczeli jechac z bokow...

Zapomniałeś dodać iż widząc L-kę powinien zachować szczególną ostrożność a jak widać tego nei zrobił. Sprawę ma z góry przegraną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Insruktor dal ciala.... :?

mialem cos podobnego jak zdawalem 1 raz prawko - jade 60km/h przez miasto (31.12 wszedzie chlapa i snieg) dojezdzam do skrzyzowania, chce hamowac patrze a hamulec wbity w podloge :o normalnie egzaminator spanikowal :lol:

zycze ci aby ten 1 wypadek byl jedynym w twoim zyciu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi