sinus Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Czujecie to! Jechalem wlasnie autkiem (punto II) i na skrzyzowaniu skrecalem w lewo, zatrzymalem sie, ale gosc z naprzeciwka tak zapierniczal, ze wpadl w poslizg jak zaczal hamowac (mokro bylo) ze we mnie wpierniczyl! :evil: Jeszcze nie mam prawka a juz jestem spisany, przeszlem "dmuchanie" :D i niedlugo czeka mnie proces! Bo paly nic nie ustalily.... Ale jaja! Zdazylo sie komus z was cos podobnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 gratulacje, jeszcze bedzie z ciebie kierowca - pierwszy wypadek masz juz za soba; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 kto spowodowal ?? gratulacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 gratulacje, ale za to wszystko i tak bedzi eodpowiadał facek, ktory powinien siedziec koło ciebie - instruktor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 no wlasnie, a instruktor mowi: gaz! no to ja juz nacislem, i spokojnie bym jeszcze uciekl, a on w tym momencie hamulec mi wcisnal i mowi "czekamy" No a gosc spanikowal i w nas przywalil, ja sie tylko patrzalem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 luzzz.. koles poniesie cała ewentualna odpowiedzialność.. :) Przynajmniej wiesz jak to miec wyapadek ;) Nie ma chyba czego załowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Buahahaha... Nie zazdroszcze... Swoja droga glupi instruktor... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 istruktorowi zabrac upranienia!! istruktorem powinien byc zdecydowany czlowiek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 vifa - lolissimo :-) Wine ponosi kolo ktory cie uderzyl - nie dostosowal predkosci do warunkow jazdy ... amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Pierwsze koty za ploty... a odpowiedzialnosc poniesie instruktor. Stalo sie cos komus ? Dzisiaj tez o malo co nie wjechalem w felicie kombi, bo paniusia w maluszku jadaca przed felicia skrecala w lewo z srodkowego pasa, wiec ja i koles w skodzie po hamulcach ale na szczescie nie bylo mokro i udalo sie wyjsc z opresji. Co ciekawe odwrocila sie w nasza strone z usmiechem na twarzy i dymem z naszych opon w zebach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrus Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 no ladnei ladnie :) Jestem pod wrazeniem :) alcomat cos pokazl ??:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 <wow> niezle.... hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 faza :D a jaka byla Twoja reakcja? strach?smiech? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Pytania coraz lepsze macie - byłeś pijany? kto zawinił? dostałeś dożywocie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Jaka była prędkość wiatru? A tak serio gratulacje, raczej nic Ci niezrobią, ciekawe kto beknie instruktor czy kolo co przypierniczył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 No wlasnie tak jak napisal Ituriel wine ponosi ten gosc co we mnie wpakowal, bo nie dosc, ze zapierniczal tak, ze nie zdolal wychamowac, chociaz zaczal hamowac daleeeko... a po drugie to wjechal na skrzyzowanie na zoltym, jesli nie na czerwonym, bo jak we mnie walnal to zaraz zaczeli jechac z bokow... Alkomat pokazal 0,00! A co mial pokazac skoro od roku nie mam alkoholu w ustach! :) Ale zachowalem sobie ustnik na pamiatke! :lol: A co do instruktora, to mi go szkoda, bo gosc jest zarabisty, sam zalozyl szkole, ma jedno auto... Znajomy od taty, mieszka w mojej dzielnicy.... Mam tylko nadzieje, ze sie do mnie nie zrazi nie kaze mi przejezdzic tych pozostalych 15 godzin na placyku! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 No wlasnie tak jak napisal Ituriel wine ponosi ten gosc co we mnie wpakowal, bo nie dosc, ze zapierniczal tak, ze nie zdolal wychamowac, chociaz zaczal hamowac daleeeko... a po drugie to wjechal na skrzyzowanie na zoltym, jesli nie na czerwonym, bo jak we mnie walnal to zaraz zaczeli jechac z bokow... Zapomniałeś dodać iż widząc L-kę powinien zachować szczególną ostrożność a jak widać tego nei zrobił. Sprawę ma z góry przegraną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Ty piracie drogowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Mam tylko nadzieje, ze sie do mnie nie zrazi nie kaze mi przejezdzic tych pozostalych 15 godzin na placyku! :?heh..ja bez spowodowania wypadku mialem prawie 15h na placyku... taki instruktor chaliera.. ale nic to-zdalem za 1 razem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 swoja droga wypadki z uczestnictwem L-ki sa bardzo czeste - glownie w przypadkach skretu w lewo (przynajmniej w Bstoku) -ato zadaleko wyjechal, a to zagwaltownie zachamowal itd itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Insruktor dal ciala.... :? mialem cos podobnego jak zdawalem 1 raz prawko - jade 60km/h przez miasto (31.12 wszedzie chlapa i snieg) dojezdzam do skrzyzowania, chce hamowac patrze a hamulec wbity w podloge :o normalnie egzaminator spanikowal :lol: zycze ci aby ten 1 wypadek byl jedynym w twoim zyciu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 hehe niezle niezle ... wiecie co ? DZIS ZDALEM ZA PIERWSZYM RAZEM :D :D :D :D :D :D :D :D ide to opic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ide to opic :Ptylko nie wracaj potem samochodem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ide to opic :P tylko nie wracaj potem samochodem :wink:chyba chciales powiedziec "tylko niewracaj potem L'ka" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 istruktorowi zabrac upranienia!! istruktorem powinien byc zdecydowany czlowiek ;)Pewnie ma AC ... i czeka na odszkodowanie :-) :lol: :twisted: :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 brawo sinus!!!!!!!! brawo!!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Noo brawo.... :( Ale dla tych przymulonych policjantow!! :evil: Uznali nas za winnych!! niepotrzebnie ruszlismy auta!! FUCK!! A AC nie ma! :( Takich mamy palkarzy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ale zeby L-ka niemiala wykupionego AC to big lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...