MK Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 KLIK i podajcie numer swojej komórki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Fajne, fajny. Teraz pisze swój adres bo cos wygrałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 niby dostaniesz dzwonek na nokie z matrixa tyle że jeszcze do mnie nie doszedł :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 hehe wypas :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 szkoda żę działa tylko raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 cool :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 No stronnka niezla , szkoda ze mozna tylko raz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Dałem nr. dziewczyny. Nagle ona dzwoni do mnie. - Wiesz co, ktoś sobie robi jaja. - Naprawdę, a o co chodzi ? - Matrix - ?? . Że co (udaje :) ) ?? - Nieważne, nie zrozumiesz :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 He he dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Dałem nr. dziewczyny. Nagle ona dzwoni do mnie. - Wiesz co, ktoś sobie robi jaja. - Naprawdę, a o co chodzi ? - Matrix - ?? . Że co (udaje :) ) ?? - Nieważne, nie zrozumiesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) - Nieważne, nie zrozumiesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) To zabrzmialo jakby byla wybrana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 nie dostalem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Ale fajne... jakiś gostek do mnie zadzwonił.... i jeszcze mi się na sekretarke nagrał.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 super o fuck na maxa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Kosmiczne jednym slowem 8O Ide otworzyc, ktos puka ;) Follow the white rabbit 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 hehe a moja sie rozlaczyla! Bo nie zrozumiala co do niej gosc nawija! Niemiecko i francuzkojezyczna jest! :D A kumple zrozumial i jak gosc go poprosil o kod to wpisal PIN!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 szkoda żę działa tylko raz no wiesz.. ktos za to placi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 wypas!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a ja dalej nie weim o co chodzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 wybierasz polske i wpisujesz swoj numer i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 heh, na tepse tez oddzwaniaja, ale zwalilem sprawe bo nikogo w domu nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Zeby było smiesznie dodam ze wlasnie piłem Heinekena :) A gość oddzwonił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Hheheh to jest zajebiste !! :D :D :D Podalem nr. tel do paru osob :twisted: hheh niezle siemzeschizowali :) , jakies 5min temu przyszedl kumpel i mowil ze mial bardzo dziwny telefon...buhahahahaha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 mocne, co wygraliście :?: :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Ja tapetke :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Spoksik stronke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a czy ktos podał nr tel na policje hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a czy ktos podał nr tel na policje hehehehe he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a czy ktos podał nr tel na policje hehehePróbowałem ale sie na dało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ktos był pierwszy :) a patrzyliscie na nr rozmowy przychodzacej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...