Konio Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Cześć wszystkim! Jestem nowy na tym forum i zaznaczam, że jestem laikiem. Czytałem gdzieś, że komputer jest najwydajniejszy, kiedy ramy i procesor pracują synchronicznie (czyli że powinienem kupić DDR-333), ale chciałbym go podkręcić, jak się da to FSB na 200 MHz. Czy wraz z podnoszeniem FSB podnosi się też częstotliwość szyny pamięci, czy ustawia się to osobno? Aha, kości mają pracować w trybie Dual. Które DDRy (333 czy 400) powinienem kupić do w/w procesora na Solteku FRN2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 400 lub szybsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 na pewno nie 266 , 333 to minimum(najlepiej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konio Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Dzięki. A jak jest z tym podnoszeniem FSB? Pociąga to za sobą pamięć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Dzięki. A jak jest z tym podnoszeniem FSB? Pociąga to za sobą pamięć? w trybie synchronicznym -TAK,w asynchronicznym niekoniecznie :wink: zreszta SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...