ziomek Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 no niestety za mocno dokrecilem blok wodny i socket mi sie polamal czy jest mozliwa wymiana socketu albo coś ??? plyta MSI KT4v , teraz korzystam z drugiego kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 no niestety za mocno dokrecilem blok wodny i socket mi sie polamal czy jest mozliwa wymiana socketu albo coś ??? plyta MSI KT4v , teraz korzystam z drugiego kompa W SERWISIE BY POWIEDZiELI TAK : PŁYTA TRUP :lol: Tylko na złom, chyba ze tylko socket polecial a laminat jest ok to jak dorwiesz gdzie takiego socketa to mozna tego wylutowac i wlutowac nowego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 no niestety za mocno dokrecilem blok wodny i socket mi sie polamal czy jest mozliwa wymiana socketu albo coś ??? plyta MSI KT4v , teraz korzystam z drugiego kompa W SERWISIE BY POWIEDZiELI TAK : PŁYTA TRUP :lol: Tylko na złom, chyba ze tylko socket polecial a laminat jest ok to jak dorwiesz gdzie takiego socketa to mozna tego wylutowac i wlutowac nowego :D co nie jest wcale takie łatwe :lol: , wiec przychylam sie do zdania serwisu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 no tylko socket sie polamal odpadl kawalek i to dosc spory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co)v(bat Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 ...ziomek niestety wykończyłeś płytę. Co do próby wlutowania nowej podstawki... czy ktoś z podsuwających takie rozwiązanie jako możliwe już tego próbował? Nie sądzę. Powinieneś jak najszybciej zapomnieć o tym trupie. Przy poważnym uszkodzeniu podstawki wszelkie próby jej naprawy mogą się w konsekwencji skończyć uszkodzeniem procesora. Szkoda narażać się na dalsze straty. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Jeśli płyta jest cała, to koszt naprawy 50 zł (+ przesyłka). Wymiana gniazdka procesora to dość prosta operacja, ale wymaga specjalistycznego sprzętu. --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 jak dorwiesz gdzie takiego socketa to mozna tego wylutowac i wlutowac nowego :D poradzisz sobie, w końcu to tylko ponad 400 punktów lutowniczych :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Rzeczywiscie wlutowanie nowego socketa jest trudne ale mozliwe , osobiscie znam goscia s ktory takiego socketa wyrwal z plyty jak zdejmowal radiator :lol: póżńiej siedizal calą noc i lutowal gniazdo i wkncu je zrobil i plyta dalej chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 a nie lepiej wymienic plastikowa czesc socketa ? mam abita kr7a raid w ktorym normlanie sie sciaga ten socket Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 no a skad moge wykombinowac sobie nowego socketa nawet jak mi sie tego uda zdjąć ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 idz do servisu i odkup jakas ujarana plyte - chodza za grosze :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 no a skad moge wykombinowac sobie nowego socketa nawet jak mi sie tego uda zdjąć ?? Kup nową płyte np solteka na nforce 2 za 360zł i przelutuj socketa :lol: Kup sobie K7S5A i problem z głowy 140zł wersja PRO a ta mobo sprzedaj na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...