Włodi Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Witam. Bardzo zależy mi na waszej pomocy, szukałem troche, ale nie mogłem znajść identycznego tematu (były bardzo podobne). Pierwszy komputer zawiera ;) : -dostęp do internetu przez siec lokalną. -dwie karty sieciowe (jedna łączy się z internetem, druga z drugim kompem) -Win 2k Drugi komputer (mój) zawiera: -jedną karte sieciową, która łączy mnie z pierwszym komputerem -winXP home Komputery sa połączone skrętką krosowaną, nie posiadam huba. Problem: Problem polega na tym aby udostępnic łącze do drugiego komptera, czy jest to w ogóle mozliwe? Zanim założyłem ten temat długo kombinowałem jakto zrobić na kilka sposobów. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Stary nie obraz sie, ale z tym pytaniem to sobie jaja robisz i nie gadaj nie mogles znalezc bo conajmniej raz w tygodniu taki temat zaklada kto inny, no moze przecinek lub inna interpunkcje walnie aby sie nie powtorzylo kropka w kropke... Paranoik a ty juz tu nic nie komentuj i nie zamykaj tylko skasuj topic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Ale popatrz jak ładnie i przejrzyście napisany :wink: Owszem znalazłem sporo podobnych tematów, ale zaden nie rozwiazał mojego problemu . Temat moge skasowac nie ma problemu jak nikt nie chce mi pomóc, może chociaż da jakiś link do jednego z takich postów, z tego co wiem to nie bedzie trudne skoro jest ich takie zatrzęsienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Nie wiem jak szukales :D ;] Dam wskazowke: WinRoute i nie powinienes miec zadnych problemow! BTW Od czego sa gugle :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 http://www.winroute.prv.pl/ <- jezeli tutaj nie znajdziesz odp na swoje pytanie to wal na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Włodi: nie zjem cię tylko dlatego, że profesjonalnie pytanie zadałeś. Niech ten styl zadawania pytań będzie przykładem dla innych. Ułatwi to wszystkim życie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Racja, juz mu wszystko wytlumaczylem na PM ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...