Goofy Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 W opcjach programu można wybrać domyślnego menadżera pobierania (domyślam się, że zastąpi on program do pobierania windowa). Niestety na liście nie ma programu GetRight. Wie może ktoś z Was w jaki sposób go tam osadzić i uczynić domyślnym (wiem, że getright przechwytuje domyślnie pobieranie ale nieraz trzeba go wyłączyć bo plik da się pobrać tylko standardowo a niestety mam modem i getright bardzo pomaga). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Jak wiadomo, wiele linkow prowadzi do plikow przez skrypty PHP. Mam wlasna metode wyciagania wlasciwych linkow: Kliknij na linku trzymajac wcisniety klawisz SHIFT. Otworzy sie nowe okno, odczekaj chwile... i nacisnij w przegladarce klawisz "Zatrzymaj". Powinien pojawic sie link do pliku. Jezeli dalej jest pierwotny link, sprobuj jeszcze raz i odczekaj dluzej. Skutkuje w 100% lecz czasami trzeba sie pobawic. Do zatrzymania mozna uzyc klawisza ESC, jezeli nowo otwarte okno zbyt szybko sie zamyka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 To też jakieś wyjście jednak Myie działa z wieloma agentami pobierania więc dlkaczego by nie z getright'em? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Dziala trzeba odpowiednio zmodyfikowac plik downloadmgr.ini i po problemie, to robilem ze starszymi wersjami MYIE , z najnowszymi nic nie robie tylko nie klikam na linku lewym przyciskiem tylko prawym i z rozwijanego menu wybieram download with getright (getright zainstaluj PO instalacji MYIE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ok sprawdze dziwne tylko, że tak popularnego menagera nie uwzględnili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...