afi Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Bartek powinien ruszyć na tej płycie, ale: 1. Bios go nie rozpozna właściwie, a dlaczego: a) Bartek 2500+ (ten Bartek ma mnożnik X11,5) chodzi na szynie 166(333), ale płyta ustawi się automatycznie na szynę 133(266), czyli 1533MHz i przy uruchamianiu może się pojawić napis: "Unknown cpu 1533Mhz", bądź "AMD K7 Processor 1533Mhz". B) może go rozpoznać jeszcze inaczej np. jako procesor na szynie 100(200)Mhz, czyli jako AMD 1150Mhz. Wtedy wchodzisz do Biosa i przestawiasz cpu i pamięci na 133/133 i będzie 1533Mhz c) zalecany jest w miarę nowy bios (zobacz jaki przedmówce polecają) 2. Bartek nie zostanie na tej płycie w pełni wykorzystany (no chyba, że podkręcisz ją do 166/166 i nie będziesz miał problemów :P). Najlepiej do niego kupić inną płytę, która obsługuje szynę (166/33), a najlepiej na chipsecie Nforce2 Ultra 400 - np. Epox 8RDA3I jest niedroga i działa sprawnie na tym procku - a wtedy będziesz go mógł w pełni wykorzystać, wraz z podkręcaniem :). a jak będzie sytuacja wyglądał w przypadku założenia zamiast Bartona Athlona 2200+ ? też go w 100% nie wykorzysta ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcool Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Athlon 2200+ powinien pujsc bez problemow. A teraz moja uawaga: co zrobic zeby szyne zwiekszyc do 166. Jakimkolwiek sposobem bo wycisnolem z durnia applebreada 2300 MHZ :twisted: , ale na 138x15. Na 166 nie chcial ruszyc :evil: nie pomoglo mu nawet 1,7 V i mnoznik (tylko) 12. (pamiątki - 400 MHz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 moze masz zlego biosa wgranegobios chyba jakis nowszy mobo przyslo nowe z serwisu swiezo zapakowane sterowniki tez sa zaistalowane ... jakie sugestie wake on lan dalej nie dziala :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi13 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Witam, jestem tutaj pierwszy raz ale widze , ze jest tutaj troche ludzi znających sie na sprzecie. Do rzeczy: mam płyte ecs K7S5A , Athlona 1700, 2x 128 DDR DIMM RAM oraz Ge Force 2 MX. Chcę to troche usprawnic i stad pytanie: a. czy mogę zainstalowac w jednym gniezdzie RAM 512 DDR?czy też tylko 2x 256 DDR w dwóch gniazdach pamieci( tak jest w instrukcji sprzed 2 lat), Jakie pamieci polecacie PC 2700, 2100 czy moze 3200? b. chce też założyc nową kartę :Sapphire Radeon 9550 128/128 albo Sapphire Radeon albo GigaByte Radeon 9600 Pro 128/128 .Czy to bedzie chodziło na tej płycie?. Mam zasilacz 280 W. Czy to dobra konfiguracja dla poprawy wydajnosci- chodzi mi o gry typu Far Cry czy Doom3.? Edi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Witam, jestem tutaj pierwszy raz ale widze , ze jest tutaj troche ludzi znających sie na sprzecie. Do rzeczy: mam płyte ecs K7S5A , Athlona 1700, 2x 128 DDR DIMM RAM oraz Ge Force 2 MX. Chcę to troche usprawnic i stad pytanie: a. czy mogę zainstalowac w jednym gniezdzie RAM 512 DDR?czy też tylko 2x 256 DDR w dwóch gniazdach pamieci( tak jest w instrukcji sprzed 2 lat), Jakie pamieci polecacie PC 2700, 2100 czy moze 3200? b. chce też założyc nową kartę :Sapphire Radeon 9550 128/128 albo Sapphire Radeon albo GigaByte Radeon 9600 Pro 128/128 .Czy to bedzie chodziło na tej płycie?. Mam zasilacz 280 W. Czy to dobra konfiguracja dla poprawy wydajnosci- chodzi mi o gry typu Far Cry czy Doom3.? Edi pytanie a: u mnie pojedyńcza 512-stka działa idealnie, zresztą duala i tak nie stworzysz pytanie b: czemu niby ma nie chodzić, po przesiadce z GF2MX napewno komp dostanie potężnego kopa, myślę że spokojnie ilość klatek na sekundę wzrośnie ci dwukrotnie, a doom3 czy FarCry bez zająknięcia powinny działać w średnich detalach, a po drobnym pokombinowaniu nawet wysokich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 tylko wczesniej zmien zasilacz bo pewnie dlugo tego nie wytrzyma a jak ma 280w to raczej jest juz wiekowy ale to mobo i tak nie pozwoli karcie skrzydel rozwinac ... zalecany procek real 2ghz oraz agpx8 natomiast pamieci jak najszybsze roznica w cenie minimalna a moze sie jeszcze kiedys przeciez przydac pozatym mozna ostrzejsze timinigi ustawic co na tym mobo jest bardzo ograniczone :| nie wiem jak kolega wyzej chce dooma odpalic na wysokich ;) mobo bedzie waskim gardlem dla grafy tak samo procek bedzie ja w znaczacym stopniu ograniczal nie zapomniaj za 9600 to zadna rewelacja karta przyzwoita jak na to cene ale nie jest demonem szybkosci doom chodzi dobrze na high 1024 2.0real r9800herc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 tylko wczesniej zmien zasilacz bo pewnie dlugo tego nie wytrzyma a jak ma 280w to raczej jest juz wiekowy ale to mobo i tak nie pozwoli karcie skrzydel rozwinac ... zalecany procek real 2ghz oraz agpx8 natomiast pamieci jak najszybsze roznica w cenie minimalna a moze sie jeszcze kiedys przeciez przydac pozatym mozna ostrzejsze timinigi ustawic co na tym mobo jest bardzo ograniczone :| nie wiem jak kolega wyzej chce dooma odpalic na wysokich ;) mobo bedzie waskim gardlem dla grafy tak samo procek bedzie ja w znaczacym stopniu ograniczal nie zapomniaj za 9600 to zadna rewelacja karta przyzwoita jak na to cene ale nie jest demonem szybkosci doom chodzi dobrze na high 1024 2.0real r9800herc :)-Co do zasiłki to się zgadzam -Procków z reala czy innych carefurów nie polecam, tym bardziej 2GHz bo na 1000% będzie to celeron i to wcale nie "D" :lol: -agp x8 daje w testach ok1-2% "kopa" więc czy to taka rewelka to nie wiem, tym bardziej że już za parę miesięcy standardem będzie, a właściwie już jest PCI expres przy którym twoje agpx8 może się od razu zakopać -pamięci zgadzam się jak najszybsze, będzie je można potem za przyzwoitą kasę opchnąć -timingi => patrz mój konfig, chyba takie złe nie są no chyba że umiesz ustawić cl. na 1,5 :D -wąskie gardło to masz chyba z przepicia, porównywałem swoje wyniki w 3d markach i innych takich, z gościem co ma identyczne śmieci tylko n-forcea i wyniki faktycznie 5-7% gorsze, ale wąskim gardłem bym tego nie nazywał -FarCry wcale aż takich wymagań nie ma, a dooma wystarczy dobrze skonfigurować :) Zresztą powiedziałem że te gry pójdą na high po małym pokombinowaniu, a nie na standardowych ustawieniach POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seraph Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 a ja mam takie pytanko jak wypada wbudowana w k7s5a karta dźwiękowa AC97 w porównaniu z SB128 ? Oczywiście SB128 jest lepszy. Ale ja miałem na tej płycie kiedyś Sb128 i restartował się często i zwisał. Po zmianie karty na LIVE!player 5.1 wszystko jest OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afi Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Oczywiście SB128 jest lepszy. Ale ja miałem na tej płycie kiedyś Sb128 i restartował się często i zwisał. Po zmianie karty na LIVE!player 5.1 wszystko jest OK.nie mam żadnego problemu a mam już SB128 na tej płytce od bardzo dawna... mam jeszcze pytanko, jakie mam szanse podkręcić swojego Durona 1Ghz na tej płycie? i gdzie mogę znaleźć pomoc jak to zrobić bo jestem zielony w tym temacie... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_S Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 K7S5A wiesz mi się przy próbie użycia dyskietki. Tak co drugi raz zawiesza mi się na twardo. Nie wiem co jest, nie zainstalowałem nawet orginalnych sterowników IDE tylko jadę na standartowych Win98 i dalej jest niestabilnie. Poradzicie coś bo mnie szlag trafia. Zaczęło się od krzyżowych plików i formatu dysku, bo komp przestał działać. BTW. Athlon XP+2,0; 256 DDR; Barakuda 120GB;ATI 9200; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 hej do wczorak komp dzialal normalnie na szynie 133 ale nagle podczas pracy zlapal zwisa i niemoglem go juz odpalic bo pojawialy sie take bledy (podczas uruchamiania samoczynny reset tak dlugo az niewylaczylem kompa z sieci , gdy poszedl dalej smierc niebieskiego ekranu winxp ''jesli widzisz ten komunikat...'' lub niby sie odpalal ale monitor czarny ) pomyslalem umarl procek (AMD1.4 Thoroughbread) lub plyta (ecs k7s5a) lecz gdy tak dla swietego spokoju w biosie zmienilem mu szyne na 100 poszedl z malymi oporami ale jakos dzial tak ze zamiast 1397 mam 1050 :( co moze byc tego przyczyna dotychczas dzialal normalnie temperatura na 1400 okolo53-59 C zalezy jakie obciazenie wydajemi sie ze jest troche ukruszone jadro ale taki procek juz kupilem a niewiem napewno czy to jest ukruszenie (brzegi niesa idealnie rowne) powiedzcie czy mam juz zbierac kase i co moze byc tego wszystkiego przyczyna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcool Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 No facet to masz problem. Może podfajczyła ci sie magistrala (na wiesz taka temp., ja bojwe sie wychodzić powyżej 45 C). Poza tym bałbym sie tego ukruszonego jądra. Na twoim miejscu upchnąłbym tego proca komuś kto na to nie zwruci uwagi i kupił Durona... ewentualnie Bartka 2500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 kupie napoczatek nowa plyte i tak mialem zamiar zmienic na jakas Abita lub Asusa i zobacze wtedy co z prockiem to chyba najlepsze rozwiazanie chociarz przydal by sie kompletnie nowy komp ten moglby isc na serwer :) tylko skad naru... tyle kaski :(narazie plyta a potem sie zobaczy a temperature to mnialem taka zawsze wiesz to stary jednak procek musi sie troche spocic przy pracy napoczatku przed zmiana radiatora mialem 65 i wyzej wtedy dopiero przypalily mi sie styki sam go przestawilem na szyne 100 az kupilem wydajniejszy radiator moze ma ktos jeszcze jakies pomysly co do mojego problemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 jak pech to pech padl procek i nadodatek jak sprawdzalem na innej plycie u kuzyna poleciala mu plyta :( dzieki bogu jest na gwaracji ale i tak mialem cieplo jaki procek byscie zaproponowali taki zeby mozna bylo z niego cieszyc 2-3 lata ( ale w rozsadnej cenie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 jak pech to pech padl procek i nadodatek jak sprawdzalem na innej plycie u kuzyna poleciala mu plyta :( dzieki bogu jest na gwaracji ale i tak mialem cieplo jaki procek byscie zaproponowali taki zeby mozna bylo z niego cieszyc 2-3 lata ( ale w rozsadnej cenie)Jeśli nadal zostajesz przy K7S5A to poleciłbym najszybszy jaki ta płyta jest w stanie obsłużyć i jest jeszcze na rynku czyli athlona 2400+ (konieczny update biosu najlepiej na oveclockerski a wtedy może pójdzie nawet jako 2700+ :twisted: jednak zalecałbym tu pośpiech bowiem procki na szynie 266mhz bardzo szybko znikają ze sklepów a tych na szynie 333mhz nasza płyta nie pociągnie :( No i kolejna zaleta tej płyty wyszła na jaw: była w stanie uciągnąć zrypanego proca, który inną spalił z miejsca, u siebie też już puszczałem zrypanego twardziela kolegi który jak później się okazało spalił mu kontroler i... zadziałał kiepsko bo kiepsko ale jednak :D a kolega i tak dostał w pierdy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 jak pech to pech padl procek i nadodatek jak sprawdzalem na innej plycie u kuzyna poleciala mu plyta :( dzieki bogu jest na gwaracji ale i tak mialem cieplo jaki procek byscie zaproponowali taki zeby mozna bylo z niego cieszyc 2-3 lata ( ale w rozsadnej cenie)Jeśli nadal zostajesz przy K7S5A co zważywszy na to że płyta jest "po przejściach" może nieść ze sobą jakieś ryzyko, to poleciłbym najszybszy jaki jest w stanie obsłużyć i jest jeszcze na rynku czyli athlona 2400+ (konieczny update biosu najlepiej na oveclockerski a wtedy może pójdzie jako 2800+ :twisted: jednak zalecałbym tu pośpiech bowiem procki na szynie 266mhz bardzo szybko znikają ze sklepów a tych na szynie 333mhz nasza płyta nie pociągnie :( No i kolejna zaleta tej płyty wyszła na jaw: była w stanie uciągnąć zrypanego proca, który inną spalił z miejsca, u siebie też już puszczałem zrypanego twardziela kolegi który jak później się okazało spalił mu kontroler i... zadziałał kiepsko bo kiepsko ale jednak :D a kolega i tak dostał w pierdy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Matko Boska.. ta płyta jest niezniszczalna. Normalnie zbawiciel polskich portfeli ^_- Pamietam jak sam na tym jechałem. Cóż za frajda - XP1700+@2000+ (niestabilne -_-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 dziwne ale prawdziwe ten procek nadal chodzi teraz tylko 1050Mh ale cos sie dzieje jak wylacze kompa ma problem sie ozywic (chodzi caly czas) niewiem jak dlugo pociagnie ale kciuki mam cale biale od zaciskania bo cienko sie widze w tym roku z kaska zona to mnie wygna z chaty jak wpadne z nowym sprzetem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 acha co myslicie o tych nowych prockach SEMPRON wydaja sie takimi duronami tez miej pamieci ciekawe czy wyjda nieokrojone wersje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertneo Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Witam mam pytanko: Mialem Durona 800MHz, na plycie K7S5A PRO v5.0L. Wszystko dzialalo idealnie. Dzisiaj kupilem sobie Athlona 2.2GHz i jest problem, nie moge go wogole odpalic. Tzn komp nie chce wogole z nim ruszyc. Procesor sprawdzalem i jest w 100% sprawny, plyta rowniez, poniewaz sprawdzalem na niej inne procesory. RAM zmienialem. Resetowalem BIOS. I nic komp wogole nie moze ruszyc. Aha zeby byla jasnosc mam nieaktualizowany BIOS, jestem juz zdesperowany i moze to ma znaczenie. Jesli wiecie o co chodzi, lub mieliscie podobne przygody podzielcie sie wiedza. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 jaki to Athlon ? na jakim rdzeniu ? wgraj bioas ale chepobios albo honey-x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertneo Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 TO jest Thoroughbred (0.13). A co do BIOSu - nigdy sie tym nie bawilem - moglbys cos wiecej napisac o tymchepobios albo honey-x?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 TO jest Thoroughbred (0.13). A co do BIOSu - nigdy sie tym nie bawilem - moglbys cos wiecej napisac o tymchepobios albo honey-x?? nie bawiles sie to czemu piszesz ze masz najnowszego biosa? napewno nie masz , poczytaj temat, powiem tyle ze to sa specialne overclockerskie biosy z lepszym supportem cpu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertneo Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 "nie bawiles sie to czemu piszesz ze masz najnowszego biosa? " nigdzie nie napisalem ze mam najnowszy bios, wrecz przeciwnienie. Problem jest taki ze nie wiem jak zaktualizowac bios z poziomu Windows, a inaczej nie mam za bardzo jak tego zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 "nie bawiles sie to czemu piszesz ze masz najnowszego biosa? " nigdzie nie napisalem ze mam najnowszy bios, wrecz przeciwnienie. Problem jest taki ze nie wiem jak zaktualizowac bios z poziomu Windows, a inaczej nie mam za bardzo jak tego zrobic. sorqi ;] źle odczytalem twojeog posta :D poczytaj o aktualizacji biosa w tym temacie to bylo i to na poczatku gdzies- pierwsze strony, albo na stornei ecs poczyta jest jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertneo Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 A wiec tak. Aktualizacja wyglada nastepujaco: 1. Restart computer 2. Enter setup screen using delete key 3. Change boot option to make sure that floppy is selected first, also change to 100/100 for stability purposes. 4. Save changes and continue on to windows XP. 5. Go to windows explorer 6. Insert floppy disk 7. Right click on “A” drive 8. Select option to format disk 9. In the dialog box there is an option to create ms-dos start disk, select yes. 10. When completed, remove disk. 11. Create new folder for downloading to. 12. Go to ECS site and select the download links. 13. I downloaded “aminf332” utility and “s5a020429lan” files to new folder. 14. Insert floppy disk. 15. Copy the zipped file “s5a020429lan” to the “A” (floppy) drive. 16. Open it and Make sure that you Extract the file to the “A” floppy drive. 17. When completed you will see “020429L.rom 18. Remove only the zipped file “s5a020429lan” from the floppy. 19. Copy the “aminf332” to the “A” (floppy) drive. 20. Remove the disk and then reinsert, check windows explorer to make sure your files are still there. 21. Close all programs, leave floppy disk in drive and restart. 22. It should boot up to “A” drive 23. Type DIR and enter, you should see all your file names. 24. Next, type aminf332 020429L.ROM , Make sure there is a space between the 2 files. Select enter. 25. It will go thru a series of steps and then tell you it was completed. 26. Remove disk and select enter to continue on. Press delete key to enter the setup menu. 27. Change options as you like or load the optimal ones. 28. It will boot back to windows if everything goes okay. 29. Done. Problem jest taki ze ja nie mam stacji dyskietek itp. Wiec chcialbym to wykonac z poziomu windows. Korzystam wiec z CMD i jak wpisze polecenie aktualizujace bios dostaje taki komunikat: "Chipset/Flash part isn't availiable. The function will be invalid" Dodam tylko ze zdjalem zworke z baterii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 zworke zostaw jak była !!!!! nie da sie tego zrobic z poziomu windowsa ! masz czysta dyskietke ? sciagnij sobie obraz dyskietki startowej win98 i taka utwórz ! i z niej odpal dosa. c:flash.exe bios.rom - takim poleceniem flasciach!esz biosa- tylko czywiscie nazwy beda inne, po flashu bios ci sie wykasuje i czesiowo pozeminiaja ustawienia biosa wiec bedziesz musial na nowo je ustawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertneo Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 A wiec tak. BIOS uaktualniony, ale problem jak mialem tak mam. Komputer z procesorem Athlon 2.2GHz nie chce sie wlaczyc. Nic nie zmienialem w BIOS'ie. Nie mam juz pojecia o co mu chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 A wiec tak. BIOS uaktualniony, ale problem jak mialem tak mam. Komputer z procesorem Athlon 2.2GHz nie chce sie wlaczyc. Nic nie zmienialem w BIOS'ie. Nie mam juz pojecia o co mu chodzi. spokojnie..........zaraz rozkrecimy maszynke ;) musi wstac ! jakieog biosa wgrales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 wgraj tego - http://www.geocities.com/honeymoon36/oc0811.zip na tym musi wstać ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...