Brevis Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Jakies 2h temu skladalem swój najnowszy wynalazek.....panel kontrolny dla 4 waitraków w obudowie z regulacja voltagu i ladnie swiecacymi diodami i zgadnijcie co gdy wszystko zapuscilem ????????? Dymek i dup!!!Teraz siedze na kompei braciszka i kombinuje czy nic mie perdolo na plycie.Co wy na to?Ale ze mnie głąb co nie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Jakies 2h temu skladalem swój najnowszy wynalazek.....panel kontrolny dla 4 waitraków w obudowie z regulacja voltagu i ladnie swiecacymi diodami i zgadnijcie co gdy wszystko zapuscilem ????????? Dymek i dup!!!Teraz siedze na kompei braciszka i kombinuje czy nic mie perdolo na plycie.Co wy na to?Ale ze mnie głąb co nie!!! :( :( Podstawowa zasada - każde zlutowane urządzenie trzeba testować na zasilaczu małej mocy np. uniwersalnym typu 'kostka'. Przy błędach w montażu podłączenie 300W rozpierdziela w najgorszym wypadku i urządzenie i zasiłkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 dlatego wlasnie qpilem za 5 zeta uzywany zasilacz at i sie nie martwie, ze cus mi <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Jakies 2h temu skladalem swój najnowszy wynalazek.....panel kontrolny dla 4 waitraków w obudowie z regulacja voltagu i ladnie swiecacymi diodami i zgadnijcie co gdy wszystko zapuscilem ????????? Dymek i dup!!!Teraz siedze na kompei braciszka i kombinuje czy nic mie perdolo na plycie.Co wy na to?Ale ze mnie głąb co nie!!! Chwalisz sie czy żalisz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 ja swojego nawet nie lutowalem tylko podlanczalem na bierzonco komputer off jeden wiatrak odpalam dzila to znowu off itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 sprawdź może tylko bezpiecznik poszedł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Moje gratulacje. Ja spaliłem swojego Codegena po podlaczeniu kabelków do wentyla :). Prawdziwy shit z tych codegenow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Jeśli przypadkiem zwarłeś +5V z +12V, to oprócz zasilacza i płyty mogły polecieć także dyski :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 +5Vi+12V to ja lusz pare razy zwarlem i nic podobnie jak -12V i pudlo terz nic sie nie stalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...