YoSHi Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 sorcia za niedowierzanie piotrus ale jakis screen by sie przydal skoro pobiles chyba rekord swiata w kreceniu XP... bez LN i FC i na tak niskim napieciu - chyba ze masz jakies FC bo nie wiem - wtedy to wierze - ale na AC albo WC przy 1.8V... - ja mialem chyba jedna z najlepszych serii tego procka - 0309 DLT i szedl na maksa przy 2.1V na 2,6GHz temp ok 40 stopni - a na 1.8V to bym chyba na 2.5GHz nie uruchomil... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Widzisz YoShi, mamy kolejnego rekordzistę 8) Ja prosiłbym nie o skrina, bo to zawsze można podrobić, ale o link do jakiegoś 3dMarka. (ale czego ja oczekuję, takich bzur jak to 27xx MHz to ja już się trochę naoglądałem :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 sorcia za niedowierzanie piotrus ale jakis screen by sie przydal skoro pobiles chyba rekord swiata w kreceniu XP... bez LN i FC i na tak niskim napieciu - chyba ze masz jakies FC bo nie wiem - wtedy to wierze - ale na AC albo WC przy 1.8V... - ja mialem chyba jedna z najlepszych serii tego procka - 0309 DLT i szedl na maksa przy 2.1V na 2,6GHz temp ok 40 stopni - a na 1.8V to bym chyba na 2.5GHz nie uruchomil... Jak tylko coś zrobie z zasilaniem to porobie testy. Narazie przyznam się że wstał mi na 2750MHz ale po załadowaniu windy scan od temperatur i napięć oszalał i mi wyłancza kompa po paru sekundach widze że zasilacz mi nie wyrabia jak tylko będę miał więcej czasu (sobota) to poodłanczam chociaż cdrw , dvd , dysk to może coś pomoże. Przyznam się iż nie chciał bym spalić tej zasiłki bo narazie mnie nie stać na coś pożądniejszego :( Seria mojego demona to 0306 PS. Szkoda że moja GFX nie chce się tak przetaktowywać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 PS. A co do chłodzenia to żeczywiście nie mam freonu , nie mam wody. Mam zwykłe powietrze :) Od kilku dni mam CoolerMastera Areo7+ poniewarz X-Dream się chyba popsuł (chodził 20s po czym powoli się zatrzymywał mam nadzieje że to nie po tym EXTREMALNYM O/C :) A temperaturka: 200x7.0 - 1.35V = 36oC Aero7+ MIN 200x10 - 1.425V = 39oC Aero7+ MIN 200x12.5- 1.5V = 39oC Aero7+ MAX 220x12.5- 1.8V = ???? BEDZIE W SOBOTE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 hmmm procek lepszy od mojego o ok 300MHz - moj przy 1,5V szedl na 2,2GHz przy 1,7V na 2,4GHz przy 2V na 2,6GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 To ja by mocniejszym akcentem zopiniować "wyczyn" Piotrusia powiem,że Duncan wykręcił swojego na ponad 2,8 GHz tylko, że na.... PROMETEI!!! A ty próbujesz udowodnić,że masz 2,75 GHz na 1,8V i jeszcze w dodatku chłodzonym Aero 7+ i temp. tylko 39 C? To ja na 2,65 GHz 1,825 V przy Zalmanie7000 A Cu mam około 50 C. Eee, koleś, zastanów sie co piszesz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 I dodam jeszcze,że dalej już podbijanie napięcia nic nie pomaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 co do nowych topikow to chlopaki kreca athlony na 2700mhz full stable i nie zakladaja nowych topikow :D hyhy no ale gratulacje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Co za bajzel... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 http://www.cpudatabase.com/CPUdb wejdzcie sobie na linka powyzej, dajcie T-Breda 1700. Tam najlepszy jest 4712 MHz. Tam jest część wyników nacyganione :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ale gdzie tam - wiadomo ze kazdy t-b idzie na 4,7GHz... Piortus napisal ze na 2.75GHz mu poszedl... ale POST :lol: A zrzutow nie ma bo nie mial WCPUID (?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Yoshi - pisałem już że taki zrzut z wcpuid czy innego cpu-z to ja w pięc minut mogę "dać dowód" że podkręciłem swojego nawet na 5 GHz :lol: A porada dla kolegi Piotrusia - jeżeli chcesz wyjść z tego z twarzą do cyfrówka w dłoń i uwieczniać tego POSTa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...