Pietia(lania) Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 To znaczy , mam pamieci na kosciach elixira :? , (333mhz) , jak jeszcze je wykrecic obecne ustawienia to : Scram Cas# Latency 2,5@2 Row Precharge Time auto Ras Pulse Widith auto@5T Ras to Cas Delay auto@2T Sdram Burst Lenght 8QW Sdram 1T Command 1T Fast Command Ultra Fast R-2R Turnaround Enable napiecia na ram 2,8 i Termination Vol 1,29 Co jeszcze zrobic , bylo szybciej , a moze robie cos zle , sugestie ,propozycje , z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 postaraj sie zmniejszyc do dwoch ras pulse widith oraz ras to cas wiecej nie wiem co zrobic ja mam tak jak w podpisie i smiga wszysko ok oczywiscie SDram Burst wlaczone obowiazkowo musi byc:) powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 ale to sa max (min ) wartosci jakie moge dac :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ale to sa max (min ) wartosci jakie moge dac :? witam jakim cudem proicek chodzi ci na takim napięciu mam taki sam konfig jak ty i ustawienia procka jak w podpisie (12.5x170) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ale to sa max (min ) wartosci jakie moge dac :? witam jakim cudem proicek chodzi ci na takim napięciu mam taki sam konfig jak ty i ustawienia procka jak w podpisie (12.5x170) nie rozumiem o co ci chodzi , 12,5 X160 na 1,6 V to nie duzo , a te 180X12,5 to max przy drut modzie , ale z uwagi na to ze mam slabe chlodzenie to na razie z tego zrezygnowalem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 moj 1800+ na 1,5V chodził prime stable do 2150 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...