weronica Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Nigdy nie uzywalam tego programu i jakos dzis mnie wzielo zeby sprobowac. Zainstalowalam program, zrobilam wszystko dobrze (czytalam poradnik na temat Irc'a) no ale niestety nie moglam sie polaczyc wyskoczyl mi taki komunikat: http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=449864 mam neostrade czy to ma jakis zwiazek (patrz komunikat) ?? czy mozna to jakos obejsc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 mozna obejsc wykupujac sobie konto shellowe i wchodzac przez nie na servery .irc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 gdzie mozna wykupic to konto. Wogole co to jest za konto. W tych sprawach jestem zielona totalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 chociazby tutaj : http://www.linuxpl.com/konta.htm koszt takiego konta w tym przypadku to tylko 50 zloty na rok a dodatkowo mozna stawiac boty 8) Co do samej obslugi konta shellowego to konfiguruje sie odpowiednio swojego mirca lub korzysta laczyc sie z shellem za pomoca telneta (polecam jednak putty na SSH) i odpalac potem program bitchx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Po prostu masz neo... Spytaj sie Noose'a, mial ten sam problem, ale nei wiem czy w koncu cos wykombinowal... Nie puszcza cie przez zmiennie IP neostrady ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 skoro sie na mnie powolano to sie wypowiem ;] wykupujesz konto shellowe i stawiasz na tym PSYBnc..... ( konto moze byc na linuxpl.com ;]) laczysz sie przez to i chodzi slicznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 A może by chtóry koleżance pomógł miast ciąć fachurę? Przeca pisze, że zielona, a wy wyjeżdżacie z botami w skorupkach :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 shell: www.linuxpl.com (40zl) psybnc: http://www.netknowledgebase.com/tutorials/psybnc.html co wiecej chciec :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 dzieki :) zaloze sobie to konto shell'owe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 A może by chtóry koleżance pomógł miast ciąć fachurę? Przeca pisze, że zielona, a wy wyjeżdżacie z botami w skorupkach :> To wykombinuj cos spryciarzu. Jedynym sposobem na K-line jest albo shell, albo zdjecie go przez tych, ktozy go zalozyli. Jezeli tak ci sie nie podoba opcja shella, to wobec tego /me proponuje napisac maila do panow z *.irc.pl i zapytac czy nie mogliby (np. tak jak na modemie) dac +r zamiast K:line'a. Watpie jednak czy to cos da. Zbyt duza predkosc lacza + zbyt duzo uzytkownikow z takim laczem = mozliwosc floodu przez mniej zrownowazonych, a wiec w rezultacie czeste pady sieci + wqrzeni ircopi + nowe k:line'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Eee, no zabije Was smiechem. Wywalac 50 pln zeby na ircu siedziec ? Nie ma innego sposobu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 mozesz laczyc sie przez serwer warszawa.irc.pl oni udostepnili polaczenie dla klientwo Tp SA... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 nie, nie ma innego sposobu samhain: chyba smieszny jestes. wszystko *.irc.pl jest podpiete pod polska.irc.pl, a tam jest zalozony k-line :? btw, Kaeres to konto sie przydaje do np stronki czy cos takiego..... 250mb + php + mysql + lacze 2mbit za taka cene piechota nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 my mistake... ;) pomylilem fakty... zief czeba sie chyba w koncu wyspac hyhyyh (ponoc jestem tylko zabawny a nie smieszny ale to nie mnie oceniac :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViP3R Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Weronica sprobuj sie z irc.stealth.net:6667 polaczyc. Moze to zadziala. Tylko ze tam jest +r .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...