Gość -=uri=- Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Jako ze przez niektorych zostalem ochrzczony MATERIALISTĄ wiec temat mysle ze jest na miejscu...Do "kochanej" miope jak wygram biore ta ładniejsza (thx za zaszufladkowanie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 duze jej szanse dajesz, jakies 1 na 16 milionow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Zadnej sznasy nie daje nikomu :wink: topik tylko dla prowokacji... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Lepiej uważaj bo banana jeszcze dostaniesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 No widzisz. Pomyślałeś chwilę i udało Ci się samemu dokonać wyboru. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 No widzisz. Pomyślałeś chwilę i udało Ci się samemu dokonać wyboru. :twisted: Bylbym wdzieczny za sprecyzowanie okreslenia...wyboru nie dokonalem (czekam na Polsat jutro 21.25 :wink: :wink:) ale masz jak w banku pewne ze bede zdawal relacje z moich postepow w tej kontrowersyjnej i nielubianej przez Ciebie materii :twisted: (k o b i e t y) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Co za ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 wrzuc jej fotki na forum to ci powiem ktora wybrac :) i nie chodzi tu tylko o wyglad bo czasami patrzac na dziewczyne z gory wiem jaki ma charakter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 O tak, fotki. Następny ociekający hormonami i erekcyjnymi wyczynami narządów płciowych topic :> Czekajta, moderator aby to zoczy i byndzie owocarnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 wrzuc jej fotki na forum to ci powiem ktora wybrac :) i nie chodzi tu tylko o wyglad bo czasami patrzac na dziewczyne z gory wiem jaki ma charakterWOW kłoperfild czy co :) ? a co sie tyczy tematu topica to , nie macie co liczyc na wygrana bo ja już wygrałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 wrzuc jej fotki na forum to ci powiem ktora wybrac :) i nie chodzi tu tylko o wyglad bo czasami patrzac na dziewczyne z gory wiem jaki ma charakterWOW kłoperfild czy co :) ? a co sie tyczy tematu topica to , nie macie co liczyc na wygrana bo ja już wygrałem :) wydalo sie to ja :) zawsze mozesz krecic z dwiema tylko niechcialbym byc na twojim miejscu jak sie o tym dowiedza :) a tak na serjo to biez ta o o ktorej myslisz odrazy po przebudzeniu sie :) wracajac do tematu to totolotek to sciema :) taka sama jest szansa ze znajdzisz te kilka milionow na ulicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...