Skocz do zawartości
Gość -=uri=-

8siem DUZYCH baniek w Totka dzis...

Rekomendowane odpowiedzi

No widzisz. Pomyślałeś chwilę i udało Ci się samemu dokonać wyboru. :twisted:

Bylbym wdzieczny za sprecyzowanie okreslenia...wyboru nie dokonalem (czekam na Polsat jutro 21.25 :wink: :wink:) ale masz jak w banku pewne ze bede zdawal relacje z moich postepow w tej kontrowersyjnej i nielubianej przez Ciebie materii :twisted: (k o b i e t y)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrzuc jej fotki na forum to ci powiem ktora wybrac :) i nie chodzi tu tylko o wyglad bo czasami patrzac na dziewczyne z gory wiem jaki ma charakter

WOW kłoperfild czy co :) ? a co sie tyczy tematu topica to , nie macie co liczyc na wygrana bo ja już wygrałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrzuc jej fotki na forum to ci powiem ktora wybrac :) i nie chodzi tu tylko o wyglad bo czasami patrzac na dziewczyne z gory wiem jaki ma charakter

WOW kłoperfild czy co :) ? a co sie tyczy tematu topica to , nie macie co liczyc na wygrana bo ja już wygrałem :)
wydalo sie to ja :) zawsze mozesz krecic z dwiema tylko niechcialbym byc na twojim miejscu jak sie o tym dowiedza :) a tak na serjo to biez ta o o ktorej myslisz odrazy po przebudzeniu sie :)

wracajac do tematu to totolotek to sciema :) taka sama jest szansa ze znajdzisz te kilka milionow na ulicy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi