Son-Goku Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 I tak mam ów pakiecik ale po niemiecku :( I pytanko czy można zmienić język (przy instalowaniu nie było do wyboru) jeśli tak, to jak???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Was ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Nie mozna. Pakiet jest niemiecki. Sciagnij sobie odpowiedni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Naucz się niemieckiego najlepiej. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Oczywiście ze można zmenić język. Wystarczy słownik, edytor zasobów i kilka dni pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Oczywiście ze można zmenić język. Wystarczy słownik, edytor zasobów i kilka dni pracy.Sgj, nie przesadzaj... o wiele szybciej sciagniesz z netu wersje angielska, a pamietaj, ze nie kazdy zasob da sie wyedytowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 tez go sciagnalem : : : jest hiszpanski, francuski, niemiecki : a angielskiego brak :o oczywiscie mowie o takim, ktorego duzo ludzi by mialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Naucz się niemieckiego najlepiej. ;) :twisted: :twisted: :twisted: Zdawałem mature z niemca :twisted: :twisted: :twisted: Tylko mojemu bratu ta wersja nie pasuje bo on zero bazy z niemca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Czy mozecie robić Live Update w tym 2004? Ja nie moglem i wrucilem do 2003. Troche zabezpieczyli teraz tym serialem :? Trzeba bedzie kupić w sklepie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Nie mi normalnie leci Jak narazie tylko definicje wirusów aktualizuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...