Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 hej all wiecie co mam dzisiaj 15-ste urodziny co od was dostane:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 wsio najlepszego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 hej all wiecie co mam dzisiaj 15-ste urodziny co od was dostane:) a co bys chcial ??? :P Moze na poczatek systkiego najlepsego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 he, a ja mam jutro 23 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 [quote="shakur_45 a co bys chcial ??? :P jalepiej new kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 hehe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 ja w dopiero w marcu zaczynam 17 :) a bede chcial ;) nowy komputer, jakies BMW, mercedesa, telewizor, wierze hifi, nokie 9210i .... albo nie..... wole Vipera zamiast merca i bmw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 pocz to ja pojde po notesik i zrobie ju zliste wszystkich prezencikow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 hej all wiecie co mam dzisiaj 15-ste urodziny co od was dostane:) A ja mam dzisiaj 27 :!: Całkiem ładny dzionek jak na urodzinki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 sto lat sto lat nie ch zyją żyją nam... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Wszystkiego najlepszego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 hej all wiecie co mam dzisiaj 15-ste urodziny co od was dostane:) Masz urodziny... no to wieczorem stawiasz wszystkim piwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 I po co było się chwalic?? :P Teraz karzdemu będziesz musiał postawić...PIVO :). Zamawiam Żywca :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 A ja Okocimia Mocnego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Witam wszystkiego najlepszego jeśli moge sobie wybrac browca to ja prosze WARKE STRONG!!!!!!!! ______________ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja za niecały miesiąc skończę 26 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 A ja mam rok i 4 miesiace do osiemnastki :lol: Urodzinki - 1 stycznia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 A ja mam rok i 4 miesiace do osiemnastki :lol: Urodzinki - 1 stycznia :)To polaczenie z Sylwestrem.... bedziesz nietrzezwy przez pare dni :lol: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...