cobex Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Zainstalowałem sobie ten pakiet, chciałem wypalić na plytkę 715MB i niestety ZONK. Program pisze że podzieli mi kompilacje na dwie plytki, a ja chce na jednej. Nie znalazłem w opcjach włączenia overburningu, może ten program tego nie obsługuje ? Wczesniej nie korzystałem z niego, kilka rzeczy ma naprawde fajnych ale jak nie da się wypalić więcej na plytce to mała tragedia. Może ktoś z niego korzysta i zna jakiś sposob do "przepalania" ? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 na www.cdrinfo.pl jest napisane jak włączyć overburning w najpopularniejszych programach do nagrywania.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Znam tą stronke znakomicie, o wersji "6" nic tam nie pisze. Pytałem nawet na forum cdrinfo, narazie nic się nie dowiedzialem. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...